как да си изолирам обратния бензин?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

как да си изолирам обратния бензин?

Мнение от bg_man » 04 Ное 2012, 0:28

Здравейте имам е30 м40 комби

Забелязах наскоро,че ми тече яко бензин от дясната страна над гумата. (от маркучетата към пластмасовото р-че) http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=16&fg=10

Реших да изолирам маркуча който излиза от преливника и отива някаде напред към двг. (9) Сложих тапа на големия маркуч (9) и такака докато колата работи излишния бенз. започна да си прелива през байпаса в гърловината на р-ра. (3)

НО!!! след един тест драйв останових че яко пак си тече при ляв завой (при накланяне на колата на дясно) пак от същото място.

Моля да ми помогнете,искам да изолирам някакси цялата тази система и да си има само вход и изход на р-ра. Или някой да сподели как мога да си преправя системата с резервоар от трабант или друг вид CAGE TANK.

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Re: как да си изолирам обратния бензин?

Мнение от sas_88 » 04 Ное 2012, 11:09

А защо просто не свалиш резервоара и не си смениш маркучите? :kuku:

Потребител
Аватар

Мнение от bg_man » 04 Ное 2012, 13:30

защото стигна ли до там по добре трабантов да си сложа,

Сега проследявам маркучите и видях че на помпата ми единия изход е затапен имам само един маркуч от помата към двг. този затапеня за обратния бенз ли е?

Потребител
Аватар

Мнение от bg_man » 08 Ное 2012, 17:43

Реших си проблема.

Бяха ми оплетени маркучите и накрая свързах двата маркуча от обратния бенз с отдушника към входа на помпата за реалния си обратен бенз (който ми беше затапен с поксипол :kuku: )

Сега системата е малко като на някой апарат за изкуствено дишане :mhihi: но ще е така докато си намеря кейдж танк :)

Може темата да се заключи

Назад към E30