Проблем - ляв мигач
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем - ляв мигач
Здравейте,
имам следния проблем: когато включвам левия мигач, понякога започва да мига много бързо. След известно време пак започва да си работи нормално. Обикновено се появява проблема докато чакам, за ляв завой. Стоповете са фейслифт с диодите. Смених крушката и пръснах малко WD - 40, но няма промяна, проверих и другите мигачи - светят си нормално. Как да го отстраня този проблем?

имам следния проблем: когато включвам левия мигач, понякога започва да мига много бързо. След известно време пак започва да си работи нормално. Обикновено се появява проблема докато чакам, за ляв завой. Стоповете са фейслифт с диодите. Смених крушката и пръснах малко WD - 40, но няма промяна, проверих и другите мигачи - светят си нормално. Как да го отстраня този проблем?

- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Re: Проблем - ляв мигач
Някоя от крушките на левия мигач явно не контактува добре. Освен като го направи номера да слизаш да гледаш.
Или LCM

Или LCM

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
По принцип мига така когато има изгоряла крушка. При теб сигурно някоя не прави добър контакт и ту работи, ту не работи за това не можеш да я хванеш. Провери и почисти добре всички крушки за мигача от ляво 

Смяната на LCM, не ли радикално решение на проблема ?! А вчера гледах, работят всички крушки, и се появява по често в комбинация с натисната силно спирачка
Проверих и крушките на стоповете разбира се. Всичко си работи

- Ivaylo Tonkov
- Потребител
-
- Кара: Bmw 530d
- Мечтае да кара: Bmw X5, E60
и аз имам същия проблем, като слязох веднъж преден лява крушка не светка, обаче понякога ми се е появявало и от дясно, абе колега ако не свети удряш един шамар на мигача и продължаваш

6 мнения
• Страница 1 от 1