525 тдс тресе ?
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: 525 тдс тресе ?
То и моето tds-че пчна да се клати така. Паля всичко ОК. След малко почва да тресе. Кото поракам и се оправя...
Ще следя темата.
Ще следя темата.
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
emo_ch написа:На мен ми тресеше все едно някой тампон на двигателя е заминал, но се оказа, че трябва да се регулира нафтовата помпа.
В началото след покупката и аз имах такъв проблем,който се оправи с един реглаж на ГНП-то.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Даам и моята тресеше, но само загряла и само на олио.
Оказа се, че горивото е на 0.5-1 според ИНПА. Вече е регулирано и мотора пее (даже и на олио).
Специални благодарности на Vladobate.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
На колко е регулирано?Zubcho написа:Даам и моята тресеше, но само загряла и само на олио.Оказа се, че горивото е на 0.5-1 според ИНПА. Вече е регулирано и мотора пее (даже и на олио).
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
bmw325tds написа:На колко е регулирано?Zubcho написа:Даам и моята тресеше, но само загряла и само на олио.Оказа се, че горивото е на 0.5-1 според ИНПА. Вече е регулирано и мотора пее (даже и на олио).
4 според ИНПА
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Моя прави този номер паля я сутрин и притреперва , баща ми като си сложи кърка на двигателя и спира да притреперва ?? 

Колата е е36, 2.5 тдс.
Днес много се разтресе. Първо паля и всичко е наред, след няколко секунди оборотите паднаха малко и запозна да тресе зверски, като загря се пооправи, но не съвсем.
Помпата е равизирана пролетта и е настроена.
Как да разбера плочка ли е, дюза ли е, датчик ли е?
Сега изчетох всички теми за претрисане на тдс. Споменава се за добавка 81229407528, но на сайта на Дару пише, че вече не се доставя.
Масло в нафтата съм слагал и оправия няма.
Къде да я карам на сервиз? Аз съм в София.
Днес много се разтресе. Първо паля и всичко е наред, след няколко секунди оборотите паднаха малко и запозна да тресе зверски, като загря се пооправи, но не съвсем.
Помпата е равизирана пролетта и е настроена.
Как да разбера плочка ли е, дюза ли е, датчик ли е?
Сега изчетох всички теми за претрисане на тдс. Споменава се за добавка 81229407528, но на сайта на Дару пише, че вече не се доставя.
Масло в нафтата съм слагал и оправия няма.
Къде да я карам на сервиз? Аз съм в София.
От задръстена цедка пак претриса така от което следва проверка на гориводоставната уредба , теч , засмукване на въдух също. От датчик кол. вал ако е би трябвало да присветва лампата с дюзата също и от умна дюза да е пак ще светва поне за момент . За София мога да препоръчам колегата от Е39 подфорума CLS666 май така му беше ника. Ако ти се човърка да видиш поне фината цедка на авансатора може ударно да се задръсти от някое зареждане със замърсено гориво ама на Е36 е такъв гъчканяк .
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2