Съеденителя вибрира?
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
IAV написа:Пич това че си се разминал само с феродов и притискател е добре!Защото като всеки TDS и твоя има една гумена втулка на маховика!Та принципно не е много препоръчително да го тормозиш съединитела!
А по въпроса с отделянето :
1во. не забравяйте ,че съединитела е хидравличен!
2ро. вземи му пусни профилактично въздух на помпата-цицката е на самата помпа на скоростите!
А за да разберете къде сте в играта с притискателите -спрете си музиката,отворете си вратата натиснете съединитела и угасете двигателя!Като се заслушвате колко пърти ще изтрака около секунда след угасването на мотора-ако е повече от 1 или 2 пъти -мислете за маховик!!!!
Поздрави!
п.п:Ако си обичате колите не ходете в КАМОР!!!
Е това беше много тъпо изказване ... за КАМОР.... къде да ходим бе човек... при бай Колю... Много ясно че там е най-добре... Познавам ги повечето от момчетата и изобщо не ми казвай да не се ходи там... Ако нямаш пари естествено че няма да ходиш... Скъпо е ама ти го гледат хора които цял ден само това гледат... Така че ако имаш някво лично отношение към шефа на Камор то си е за него .... Колектива е свестен и си разбират доста добре... За мойта кола се грижи едно момче което е сервизен консултант там и мога да ти кажа че колата ми е перфектна .... Аз не съм специалист в тази област но като имам въпроси и помощ ми помага многоооооооо....За което много му благодаря естествено ... И ТЕООООООООООООООО ако го четеш довечера да не чувам коментари

16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2