Проблем с реотнаните на задното стъкло
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с реотнаните на задното стъкло
Здравейте колеги,
Отскоро забелязах следния проблем които се появи а именно: при включване на реотаните на задното стъкло светва ламбата за акумулатора и реотаните не загряват. Преди около месец ми светна за малко лампата за акумулатора и угасна, но тогава не съм пробвал реотаните. Колата ми е 320 дизел и няма проблеми с паленете сутрин на студено.
Въпроса ми е дали акумулатора ми е тръгнал да си заминава, как да го проверя, или дали може да имам утечка в ел. системата и от това да ми светва лампата при включване на реотаните?
Благодаря ви предварително за споделениете мнения
Отскоро забелязах следния проблем които се появи а именно: при включване на реотаните на задното стъкло светва ламбата за акумулатора и реотаните не загряват. Преди около месец ми светна за малко лампата за акумулатора и угасна, но тогава не съм пробвал реотаните. Колата ми е 320 дизел и няма проблеми с паленете сутрин на студено.
Въпроса ми е дали акумулатора ми е тръгнал да си заминава, как да го проверя, или дали може да имам утечка в ел. системата и от това да ми светва лампата при включване на реотаните?
Благодаря ви предварително за споделениете мнения
- BAGRETO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46
Re: Проблем с реотнаните на задното стъкло
Колега щом ти светва лампата за акумулатора значи динамото ти не зарежда ,възможно е когато включиш реотаните да се натоварва динамото и да не зарежда.
2 мнения
• Страница 1 от 1