Запитвне за обръщане на дирекция
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Nedialkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW
Re: Запитвне за обръщане на дирекция
Въобще няма никакъв проблем с огледалата. Може би ако си 2 метра и си нагласил седалката да караш от задната може и да имаш проблем с ЛЯВОТО, но с дясното никаква грижа. Аз съм 1,85 и съм свикнал да карам по наврян във волана по принцип и дори и с лявото нямам проблем и не усещам дискомфорт, а това че дясното било като телескоп и да го видя на друга кола няма да го повярвам съвсем обикновено си се вижда.
- pepi_sky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 LCI 530XD
Колеги някой ще ми прати ли на лично адрес и телефон за връзка на сервиза от Пловдив ?!
Какво се случи толкова писано и никой не е казал точна сума и някакви впечатления след обръщането на волана ?
Какво се случи толкова писано и никой не е казал точна сума и някакви впечатления след обръщането на волана ?

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Nedialkov написа:Въобще няма никакъв проблем с огледалата. Може би ако си 2 метра и си нагласил седалката да караш от задната може и да имаш проблем с ЛЯВОТО, но с дясното никаква грижа. Аз съм 1,85 и съм свикнал да карам по наврян във волана по принцип и дори и с лявото нямам проблем и не усещам дискомфорт, а това че дясното било като телескоп и да го видя на друга кола няма да го повярвам съвсем обикновено си се вижда.
Да знаеш,че няма

Последна промяна Maxmadness на 05 Окт 2012, 11:58, променена общо 1 път
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Deo_10
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10, 535i X Drive LCI
Ще бъда много благодарен, ако всеки, който има връзки с хора занимаващи се с тази дейност да ми пуснат по един телефон на лично и съответно за кой град става въпрос. 

- ssound
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 compact320тd/e30 318is
- Мечтае да кара: е30 m62b48is
пичове какво спорите за огледалата?!то и в етк и в реалоем-а си ги дават с един каталожен номер и ясно си пише ляво=дясно.
това за стъклата. за корпусите на самите огледала просто се сменя мястото на контрата където щракват. лявото се затваря 12мм. дясното се отваря с толкова.ако не се направи тая гимнастика наистина си е приключение,карах си обърнатата е46 година и половина преди да оправя огледалата и ви казвам от опит.
обърнал съм 3 броя е46 и едно е39- не е шега работа. не се подлъгвайте от повечето философи "ааа то само табло и рейка-
лесна работа". работа си има и то хич не е малко.за да стане всичко както трябва се иска повече време и търпение.
на е46 с повече екстри само кабелите са труд около 12-14дни.
това за стъклата. за корпусите на самите огледала просто се сменя мястото на контрата където щракват. лявото се затваря 12мм. дясното се отваря с толкова.ако не се направи тая гимнастика наистина си е приключение,карах си обърнатата е46 година и половина преди да оправя огледалата и ви казвам от опит.
обърнал съм 3 броя е46 и едно е39- не е шега работа. не се подлъгвайте от повечето философи "ааа то само табло и рейка-
лесна работа". работа си има и то хич не е малко.за да стане всичко както трябва се иска повече време и търпение.
ssound написа:пичове какво спорите за огледалата?!то и в етк и в реалоем-а си ги дават с един каталожен номер и ясно си пише ляво=дясно.
Колеги някой ще каже ли как се прави това с зацепването. Или къде го правят?
- ssound
- кандидат ентусиаст
-
пич,от 3 дена питаш и разпитваш.
свали тъпото огледало откопчай му декоративните пластмаси и виж какво съм имал впредвид.
много бързо ще ти стане ясно ама.......трябва някой да хване инструментите и да облече работните дрехи....
p.s. показах ти пътечката ти си намери пътя
свали тъпото огледало откопчай му декоративните пластмаси и виж какво съм имал впредвид.
много бързо ще ти стане ясно ама.......трябва някой да хване инструментите и да облече работните дрехи....
p.s. показах ти пътечката ти си намери пътя

Много се извинявам за може би тъпите въпроси. Аз не сам свалил цялото огледало от вратата, но сам махнал стъклото и сам свалил и декоративните пластмаси дори и самата машинка съм махнал . ето снимки: http://dox.bg/files/dw?a=a12101ec29
http://dox.bg/files/dw?a=ca0343140e
http://dox.bg/files/dw?a=528edd4daa
http://dox.bg/files/dw?a=615e631763
Сега както на снимките се вижда и с червено сам оградил фиксатора питането ми е как се измества разглобява ли се ? и какво точно не прави? Моля много за помощ!
http://dox.bg/files/dw?a=ca0343140e
http://dox.bg/files/dw?a=528edd4daa
http://dox.bg/files/dw?a=615e631763
Сега както на снимките се вижда и с червено сам оградил фиксатора питането ми е как се измества разглобява ли се ? и какво точно не прави? Моля много за помощ!
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Качи снимките някъде другаде! Например в пикс.бг.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз пак да питам как се мести това за зацепването на огледалата ?
Ясно, че за обръщане трябва да се смени рейката, а самата смяна на рейката трудна ли е като операция или не чак толкова? В смисъл откачане на магарето на двигателя или на самия двигател или нещо друго по-трудоемко?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- ssound
- кандидат ентусиаст
-
vazimeto написа:Аз пак да питам как се мести това за зацепването на огледалата ?
не си разглобил достатъчно.
и нищо не се мести,трябва собственоръчно да направиш ново гнездо за сачмата която ти контрира положението на огледалото...
- ssound
- кандидат ентусиаст
-
efren написа:Ясно, че за обръщане трябва да се смени рейката, а самата смяна на рейката трудна ли е като операция или не чак толкова? В смисъл откачане на магарето на двигателя или на самия двигател или нещо друго по-трудоемко?
подмяната е лесна,нямам спомен да съм откачал магаретатай
подмяната на самата рейка ще ти се стори като песен в сравнение със филма който те очаква по-нататък.
успех
- zl000
- Потребител
-
- Кара: E46 , E64
- Детайли за колата: 318 i , 635 d
Е46 - модел автомобил излезнал преди 15 години ( и все пак най яката 3-ка ! )
Въртят се коли каде каде по нови и сложни .....
За уважаващ себеси майстор ,който се занимава с това от много години и е въртял кво ли не Е46 е детска игра !
Въртят се коли каде каде по нови и сложни .....
За уважаващ себеси майстор ,който се занимава с това от много години и е въртял кво ли не Е46 е детска игра !
БАТЕ СА - BMW SWAG .mp3