ниски обороти
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
ниски обороти
здравейте колеги
искам да попитам за оборотите на колата ,на колко оборота трябва да работи колата,моята като я запаля работи на много ниски обороти към 600 някъде ,после като загрее работи на около 700-750 оборота ,но ми се струва че са ниски ,пишете няколко мнения ,и ако са ниски оборотите как се увеличават,благодаря ви предварително.
искам да попитам за оборотите на колата ,на колко оборота трябва да работи колата,моята като я запаля работи на много ниски обороти към 600 някъде ,после като загрее работи на около 700-750 оборота ,но ми се струва че са ниски ,пишете няколко мнения ,и ако са ниски оборотите как се увеличават,благодаря ви предварително.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: ниски обороти
А мотора е?
Иначе за бензинов мотор по принцип са си добре оборотите, ама ако беше обратно-на топло 600, на студено повечко.
Иначе за бензинов мотор по принцип са си добре оборотите, ама ако беше обратно-на топло 600, на студено повечко.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Мда. Аз съм с М50 и студени са ~750, топли 600-650. Това на око разбира се.
Виж си датчика на охладителната течност и от него също се влияят оборотите, премери му съпротивлението с мултицет като е студен мотора и после като загрее напълно . Наистина трябва да са по-високи като е студен мотора и след загряване да достигне номинални на празен ход.
daddy_ написа:А мотора е?
мотора е М20 автоматик
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Оборотите са си баш!
7 мнения
• Страница 1 от 1