Относно манталитета на българите

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 08 Авг 2003, 14:06

Айде стига с тея S-класи де :!: ,това ли е най-добрия автомобил,че само него давате за сравнение :?:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 08 Авг 2003, 14:34

Просто май най-големите простаци такива карат ;)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

AAAAAAAAAAAAAA ha ha .

Мнение от Injector » 08 Авг 2003, 16:29

EEeeeee pi4ove evala Fan-s ste , mnogo navutre gi poemate ne6tata , 4ak 6te me strelqt, 6te me e*at , op op . Kazah NE SE SVALQM NA NIKOGO kakto avtora izka da namekne v temata v na4aloto . A za drugoto ....-nikoga ne sam blusnal kola , kazah 4e ska4am smelo NAPRAVO S/U , VURHU VSEKIha ha ha kak bqgat 6ibanqcite , kak bqgat . Probvaite go , zaklevam se VSI4KI bqgat . :twisted: :twisted: :twisted: P.S. Mnogo ama mnogo sujalqvam 4e ne pisah na kirilica , usetih 4ak predi da go PRATQ . Izvinete mnogo . Misleh da go pi6a otnovo , no vsi4ko otna4alo oooooooooooo .....! :oops:
Изображение NEEDS GOOD DRIVER :smoke:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 08 Авг 2003, 19:29

за когато за пръв път карах туринга сам на път,който явно беше с предимство,а аз илзизах от пресечак такси и маршрутка ми нпаравих път,като спряха изцяло и не потеглиха,докато мина :!:
също така моментално ми правеха път в лявата лента,без дори да съм по-бърз от тях
по въпроса за войната на пътищата-има един човек от Пловдив,който не пише тук,но за сметка на това много говори-НО,когато се наложило наказал бакшишите.....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 09 Авг 2003, 3:00

На STREETRACING ли ми мирише пак.................Приятели,колеги не е зле като започвате да отговаряте да погледнете какво е парвото мнение,мнението което е на човека отворил темата.Имам чувството , че четете последните няколко отговора хващтате се за някоя шарена дума или такава която ви дразни(ебане,куки,с-класа,мутра,Гр. Отговорност.....) и ареее почвате да бълвате гущери . Огледайте се живеем(и аз сам там дори само мислено) BMW,MERCEDES..... това е равно на мноооооого пари нова цена,поддръжка.....кой има мнооооого пари има ли смисъл да питам....всички знаем.Несе чудете , че ви правят път . БМВ означава респект......глупости на търкалета ела тука да видиш кое е респект.Знам да и за мен БМВ са единствената марка ама ако се захлюпя и ги издигам все на пиедестал значи и аз толкова разбирам...Тук на една пряка от мен едно семейство което живее в съвсем нормална къща , не са нищо особенно хорицата си имат 7-ца...да,решили са че това е колата която е удобна за тях,рационална и т.н. и са си я купили.Ако в провинцията на БГ , БМВ е космически кораб то посвета това е кола , кола като всички други.Е разбира се винаги има и хора като нас за които това е повече от кола или по друг начин казано начин на живот.Останалото , кой на кой бил дал път и кой не,е не друго а въпрос на култура.тук за първи път видях нещо подобно , ако искаш да излезеш от пресечка,паркинг...и да се включиш в колонаот коли още докато си помислиш да пуснеш мигач и са ти направили път,независимо дали караш колело или майбах.Кога ще стане това в БГ , а?Дано съм жив да го видя !!! Докато има хора по пътищата които мачкат наред няма да се оправим в това поне съм сигурен .
Най-мразя да съм прав!!!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 09 Авг 2003, 3:13

В България БМВ си е респектиращо колкото и смешно да звучи това :) Естествено не за всички. Тук не се дава предимство на хората, а на колите в повечето случаи... Тъпо е наистина. Ако караш МАЙеБАХ пускат те, ако караш колело по-добре внимавай :) Аз лично се кефя да давам предимство както вече споменах :) Даже ме кефи после как ми махат с ръчички за "Благодаря!" :wave: И аз се радвам :) Щом ти дават взимай независимо дали караш БМВ или триколка :) Ъъъ А ше ги стигнем ли германците? За какво? После и предимство няма да ни дават с 15 годишните каляски и с камери ще ни снимат...
Изображение
Изображение

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 11 Авг 2003, 8:55

bravo написа:На STREETRACING ли ми мирише пак.................Приятели,колеги не е зле като започвате да отговаряте да погледнете какво е парвото мнение,мнението което е на човека отворил темата.Имам чувството , че четете последните няколко отговора хващтате се за някоя шарена дума или такава която ви дразни(ебане,куки,с-класа,мутра,Гр. Отговорност.....) и ареее почвате да бълвате гущери . Огледайте се живеем(и аз сам там дори само мислено) BMW,MERCEDES..... това е равно на мноооооого пари нова цена,поддръжка.....кой има мнооооого пари има ли смисъл да питам....всички знаем.Несе чудете , че ви правят път . БМВ означава респект......глупости на търкалета ела тука да видиш кое е респект.Знам да и за мен БМВ са единствената марка ама ако се захлюпя и ги издигам все на пиедестал значи и аз толкова разбирам...Тук на една пряка от мен едно семейство което живее в съвсем нормална къща , не са нищо особенно хорицата си имат 7-ца...да,решили са че това е колата която е удобна за тях,рационална и т.н. и са си я купили.Ако в провинцията на БГ , БМВ е космически кораб то посвета това е кола , кола като всички други.Е разбира се винаги има и хора като нас за които това е повече от кола или по друг начин казано начин на живот.Останалото , кой на кой бил дал път и кой не,е не друго а въпрос на култура.тук за първи път видях нещо подобно , ако искаш да излезеш от пресечка,паркинг...и да се включиш в колонаот коли още докато си помислиш да пуснеш мигач и са ти направили път,независимо дали караш колело или майбах.Кога ще стане това в БГ , а?Дано съм жив да го видя !!! Докато има хора по пътищата които мачкат наред няма да се оправим в това поне съм сигурен .

bravo! (no pun intended ;) )

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

За "инжектор"

Мнение от NeoPrint » 14 Авг 2003, 10:59

Injector написа:EEeeeee pi4ove evala Fan-s ste , mnogo navutre gi poemate ne6tata , 4ak 6te me strelqt, 6te me e*at , op op . Kazah NE SE SVALQM NA NIKOGO kakto avtora izka da namekne v temata v na4aloto . A za drugoto ....-nikoga ne sam blusnal kola , kazah 4e ska4am smelo NAPRAVO S/U , VURHU VSEKIha ha ha kak bqgat 6ibanqcite , kak bqgat . Probvaite go , zaklevam se VSI4KI bqgat . :twisted: :twisted: :twisted: P.S. Mnogo ama mnogo sujalqvam 4e ne pisah na kirilica , usetih 4ak predi da go PRATQ . Izvinete mnogo . Misleh da go pi6a otnovo , no vsi4ko otna4alo oooooooooooo .....! :oops:

Пич,нещо май повечето "голфаджий" тресете яки комплекси! :no: Аз лично имам приятел с Нисан патрул който такива като теб дето му "скачат смело насреща" просто само намалява колкото да е по-лек удара и им гледа сеира после! Даже некви 3-ма от един голф ги беше бил с пистолета по главите! :box: Вапрос на време е да си намериш майстора. Както ти се каза: ПЪТЯ НЕ Е МЯСТО ЗА ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 16 Авг 2003, 2:30

Днеска се прибирах към София по магистралата от Пловдив. Карах само в лявата лента. Това е истина дето казвате. Ще се претрепят път да пуснат. Дори и по Цариградското... Някак си отвътре ми стана кеф :)
Обаче вечерта съм спрял в квартала и си говоря с гаджето, минават некакви куки :cop: и много учтиво освен документи, ме попитаха дали имам законнопритежавани оръжия :uzi: Все едно всеки с БМВ има такова:) Бях много изненадан :shock:
BTW:През деня по новините чух че некакъв се фраснал с БМВ. Не го знам дали е оживял, ама притежавал 1 пистолет боен, и една помпа законно!!!
ъа от това може да има връзка. :dunno:

Аватар

Мнение от Майна 6-та ген. » 16 Авг 2003, 10:45

ОК :D
Последна промяна Майна 6-та ген. на 17 Авг 2003, 12:53, променена общо 1 път
Нonda forever

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Eek '85 735 » 17 Авг 2003, 12:36

Инжектор, все така... Вземи си напиши на жигулата едно "Камикадзе" и гледай кво става.
А пък аз се отдръпвам и правя път на колите не които са по- лъскави, а за които съм си създал впечатлението, че биха би ли по- безопасни за всички участници в движението, когато са пред мен, отколкото зад мен.
Тва за "респект" - а са глупости!

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 17 Авг 2003, 13:45

аве като ми бяха скъсани връзките м/у средното гърне ела скиваи от 5 пресечки нямаше никои по улиците а кат скиват че минава нещо лъскаво какво ли си мислят :lol:
ИзображениеИзображение

Предишна

Назад към Страхотни истории