Застраховки (или как да не ни гепят колата)
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
sieg написа:absix написа:Аз до колкото знам Армеец са много силни във Варна (ТИМ), респективно както Булинс тук в София (знаете трите букви).
Знаеме, че ТИМ са варненски военни. Но нали се сещаш, че те са се загащили добре и в София, няма да се излагат, я...
На мен лично не ми дреме стига да си намирам колата там кадето съм я оставил и да плащат щетите. Днес си направих фул-каско в БулИнс с отсъпка 10% заради гражданската + 12% 'щот съм редовен, излезна много на далавера

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
absix написа:Nucl3arDru1D написа:ми като си тресна колата ще си я правя, а ако някой се прицели в мен - гражданска
Бе да не ти се случва, пък за каското - ефтино, скъпо си е твой избора

иначе изборът го споделих вече - Армеец
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
към колегите които мислят че ако си в Булинс "нема страшно"
ще споделя че колата ми беше застрахована там и като я дигнаха и нема намиране така че пазете се сами доколкото можете със разни скрити гяволъци и т.н.

ще споделя че колата ми беше застрахована там и като я дигнаха и нема намиране така че пазете се сами доколкото можете със разни скрити гяволъци и т.н.

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
значи аз съм 2-ра година в армеец и аз така знам че не ги пипат техните коли....
а за това за колегата дето каза някой да долети върху тебе ---- и гражданска
Но както стана при мен един пиян дето ма отнесе на едно кръстовиште( 4е не спря на 4ервено....)
и гражданска няма .. и ко прайм в такъв случай?!??! съдилища глупости сто години не можеш земеш пари, а тай застрахователя се оправя

а за това за колегата дето каза някой да долети върху тебе ---- и гражданска

absix написа:
Да не говорим за супермените по пътищата, които всеки един момент могат да направят мазалото.
.
Ами те доста супермени май са в този форум с уличните си бандити( Без да се засягате ама всяко стадо си има мърша.Нали?) и Vozq_bez_pari го отнесе един такъв че беше и служител на МВР

А относно застрахователите- Витоша

тим
армеец = тим никои не пипа бият лошо много са силни
бул инс = сик - те дарзат крадците само те
на кюлев фирмат = не се краде от тях горните гепеха но тия наеха хора навестиха сички по отделно и нямат проблеми но убиха ччовека това са слухое
сички дръги алианц евро инс са на силнихора но ползват сервиза на сик сами правете сметка явно имат договор за сътрудничество
с една дума мафия
скапана държава и в МВР знаят ама са миши душици гонят само долнлоадери щото няма да им върнат
бул инс = сик - те дарзат крадците само те
на кюлев фирмат = не се краде от тях горните гепеха но тия наеха хора навестиха сички по отделно и нямат проблеми но убиха ччовека това са слухое
сички дръги алианц евро инс са на силнихора но ползват сервиза на сик сами правете сметка явно имат договор за сътрудничество
с една дума мафия
скапана държава и в МВР знаят ама са миши душици гонят само долнлоадери щото няма да им върнат
- B_____M_____W
- Потребител
-
Армеец
Бе Армеец и ТИМ са номер 1 няма бул мул левове изклучително коректни в работата си и плащането но ти си решаваш все пак 

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2