Модул за автоматични фарове??
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Модул за автоматични фарове??
Гледам има няколко такива обяви за модули за автоматично фарове (http://prodavalnik.com/modul-za-avtomat ... -i10305457) който пише че автоматично пускат само късите 5 сек. след като колата е запалила? Някой слагал ли е такова на е39 как влияе и дава ли грешка като се закачи на диагностика?
ПС съжелявам ако вече има такава тема
ПС съжелявам ако вече има такава тема
Re: Модул за автоматични фарове??
Колата ти сигурно я има тази `екстра` , само трябва да активира LCM модула .
Иначе точно за това устройство не знам , но виж в форума колегата metodi80 продава DRL модули, които се свързват супер елементарно към ел. инсталацията и не отчита грешка
Иначе точно за това устройство не знам , но виж в форума колегата metodi80 продава DRL модули, които се свързват супер елементарно към ел. инсталацията и не отчита грешка
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
ivoo написа:Колата ти сигурно я има тази `екстра` , само трябва да активира LCM модула .
Може да пуска сама фаровете но заедно с габаритите и интериорното осветление, което през деня според мен е ненужно. За това се огледах в тези джаджи. Някой ако даде още информация ще съм благодарен!

(сега видях темата на колегата, той прави дългите да светят на %. Аз целя да си ми светят късите (фабричен ксенон) )
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Empty_Head написа:....... Аз целя да си ми светят късите (фабричен ксенон) )
И това може да се направи без допълнителен модул а само с активирането на тази опция на лайт модула стига да е LCM III (като гледам май е такъв на колата). А иначе ако ще се ползва някакъв допълнителен модул е достатъчно да се прекъсне жичката (нещо със жълто беше) на ключа за вкл. на светлините. Въпросната жица се прекарва на нормално затворен контакт на релето управлявано с допълнителния модул. Това се прави с цел ако случайно нещо по DRL-то даде фира да можеш да си вкл. ръчно фаровете

- fori mitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е39 520И и Е36 318И
- Мечтае да кара: Само БМВ
Колегата Бат Шарки активира дневни светлини и на LCM-2.
5 мнения
• Страница 1 от 1