...Страхотна история...(без думи) :(((
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Сорри за колата, радвай се че няма пострадали.
На всеки се случва, важното е човек да се учи от грешките си.
Колата според мен не си заслужава да я възтановяваш, по-добре търси друго купе.
На всеки се случва, важното е човек да се учи от грешките си.
Колата според мен не си заслужава да я възтановяваш, по-добре търси друго купе.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
........
Ей брат-добре, че на теб ти няма нищо!!!
Много добре знам как се чувстваш в момента-така бях около 4 месеца....
Ама да не ти пука-ще си вземеш друга, още по-сериозна и съм убеден, че ще я направиш дори по-стряскащо бърза от тази..ударената....
Още веднъж-добре, че на вас нищо ви няма и давай смело напред!!!
Много добре знам как се чувстваш в момента-така бях около 4 месеца....

Ама да не ти пука-ще си вземеш друга, още по-сериозна и съм убеден, че ще я направиш дори по-стряскащо бърза от тази..ударената....

Още веднъж-добре, че на вас нищо ви няма и давай смело напред!!!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Май трябва да се назлобиш и следващата да е още по-наказателна и брутална
Важното е, че сте добре. Колите се правят ама хората не...

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Бях влюбен в нея...
Не можете да си представите как съм разочарован. Незнам на теб какво ти е, но твоята кола ме накара да искам повече от всичко Е30 Touring. Няма такава стойка, няма такава джанта, няма такъв салон, просто няма такава кола
Дано следващата ти кола да е отново Е30 и да е отново толкова красива. Съжалявам за колата, наистина няма какво да ти кажа. Твоята и на Явор черната 3ка с Алпина джантите, те ме превъзпитаха. Дано, дано си намериш някоя читава. Нямам търпение да я видя в състоянието, в което виждах и се наслаждавах на твоята (в галерията ти).

Дано следващата ти кола да е отново Е30 и да е отново толкова красива. Съжалявам за колата, наистина няма какво да ти кажа. Твоята и на Явор черната 3ка с Алпина джантите, те ме превъзпитаха. Дано, дано си намериш някоя читава. Нямам търпение да я видя в състоянието, в което виждах и се наслаждавах на твоята (в галерията ти).

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Тая кола беше много вярна и беше със много верния мотор под капака... толкова се трудих да я направя да е уникална и същевременно с това оригинална че последните дни след всяко каране се чуствах доста удовлетворен... спирам я и се прибирам и я гледам през прозореца!
Може би аз съм луд да се кефя толкова на една купчина ламарина... но беше така!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Диляне не те познавам лично, ама днеска цял ден ти гледах дрифтовете дето бяхте записвали оня ден, та даже и на гаджето ги показвах... мн кофти ми стана че така се е смляла баварката, добре че ти си здрав. Хвърляй се по възможно най бързия начин на слдващата жертва!;)

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Така е решил господ да те раздели с нея и е станало
Гледай напред и мисли за следващата красавица,която ще направиш съшо толкова красива и с много любов,зашото сама по себе си тази кола беше уникална най-вече със своя собственик 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Батка, кофти работа! Няма да те утежавам повече, най-важното е че ти и спътникът ти сте ОК и нищо ви няма! Здраве да е!
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Моите съболезнования Диляне. Жалко е, че толкова любов, труд и пари вложени в тази красавица си заминаха за секунди
Нещо не ни върви. Размазахме сума ти коли за две години. Единственото хубаво нещо е, че поне няма жертви. Днес точно си мислех, че след като тотализирах моята бивша Април месец не е имало други сериозни инциденти и проклятието може би се е вдигнало. За съжаление не съм бил прав

Нещо не ни върви. Размазахме сума ти коли за две години. Единственото хубаво нещо е, че поне няма жертви. Днес точно си мислех, че след като тотализирах моята бивша Април месец не е имало други сериозни инциденти и проклятието може би се е вдигнало. За съжаление не съм бил прав

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
На всеки се случва, не е ударил кола този които е карал като пенсия, но и него могат отзад да го бласнат такаче не съжаляваи за нищо
Аз също се бланах с КОрсата на скоро преди има няма месец и Димо Моя верен приятел ме караше на срещите отвреме на време та мисълта ми е да сме живи и здрави да удряме коли и да си купуваме нови и да ни няма нищо, здравето е най-важното
Винаги са ме дразнили хора който казват "ударисе защото неможеш да караш" идвами да ги напсувам
Хората несхващат, че колкото повече караш и даваш газ е неизбежно и най-добрия да си

Аз също се бланах с КОрсата на скоро преди има няма месец и Димо Моя верен приятел ме караше на срещите отвреме на време та мисълта ми е да сме живи и здрави да удряме коли и да си купуваме нови и да ни няма нищо, здравето е най-важното

Винаги са ме дразнили хора който казват "ударисе защото неможеш да караш" идвами да ги напсувам
Хората несхващат, че колкото повече караш и даваш газ е неизбежно и най-добрия да си
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Батка нема се плашиш само, кот станало, станало друга ще има! Важното е ти да си ОК, хора сме грешки правим, станало е щото си се засилил, от мен да знаеш, не се блъскат тия дето не им стиска да дават газ! Пешо Солберг се блъска Себастиан Льоб също ние ли няма ? Да му ебеш майката....
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Дилян Пенчев написа:Тая кола беше много вярна и беше със много верния мотор под капака... толкова се трудих да я направя да е уникална и същевременно с това оригинална че последните дни след всяко каране се чуствах доста удовлетворен... спирам я и се прибирам и я гледам през прозореца!
Батка само ти си знаеш колко труд и любов си вложил в нея, колко щастие и радост ти е донесла тя и всички знаем че никой не заслужава подобно нещо, най малко ти, радвам се че не си пистрадал, а тва е по важното, желая ти много успех за в бъдеще в търсенето на следващата любов!!! Ако мога да помогна с нещо въпреки че незнам с какво насреща съм