...Страхотна история...(без думи) :(((

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

М10 Разрушителя
Аватар

Мнение от ddt » 25 Юли 2006, 21:46

Всяко зло за добро!!! Дано следващата е още по-хубава:) Важното е че на вас нищо ви няма.Колкото и да е неприятно това не е болка за умиране.Пък дано скоро видиме по-яка мания :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 25 Юли 2006, 21:48

Сорри за колата, радвай се че няма пострадали.
На всеки се случва, важното е човек да се учи от грешките си.
Колата според мен не си заслужава да я възтановяваш, по-добре търси друго купе.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от x3mDriver » 25 Юли 2006, 21:53

на 100% съм сигорен че следващата ще е много по голяма мания , но ... тук идва "но"-то ... първата любов ражда не хваща :roll:
Thing fast or die!

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

........

Мнение от Тоо Cool » 25 Юли 2006, 22:19

Ей брат-добре, че на теб ти няма нищо!!!
Много добре знам как се чувстваш в момента-така бях около 4 месеца.... :roll: :roll: :roll:
Ама да не ти пука-ще си вземеш друга, още по-сериозна и съм убеден, че ще я направиш дори по-стряскащо бърза от тази..ударената.... :(
Още веднъж-добре, че на вас нищо ви няма и давай смело напред!!! ;)
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 25 Юли 2006, 22:44

Май трябва да се назлобиш и следващата да е още по-наказателна и брутална :mhihi: :mhihi: :mhihi: Важното е, че сте добре. Колите се правят ама хората не...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 25 Юли 2006, 22:51

Бях влюбен в нея... :( Не можете да си представите как съм разочарован. Незнам на теб какво ти е, но твоята кола ме накара да искам повече от всичко Е30 Touring. Няма такава стойка, няма такава джанта, няма такъв салон, просто няма такава кола :bowdown:
Дано следващата ти кола да е отново Е30 и да е отново толкова красива. Съжалявам за колата, наистина няма какво да ти кажа. Твоята и на Явор черната 3ка с Алпина джантите, те ме превъзпитаха. Дано, дано си намериш някоя читава. Нямам търпение да я видя в състоянието, в което виждах и се наслаждавах на твоята (в галерията ти).
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 25 Юли 2006, 23:12

Тая кола беше много вярна и беше със много верния мотор под капака... толкова се трудих да я направя да е уникална и същевременно с това оригинална че последните дни след всяко каране се чуствах доста удовлетворен... спирам я и се прибирам и я гледам през прозореца!

Може би аз съм луд да се кефя толкова на една купчина ламарина... но беше така! :idea:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 25 Юли 2006, 23:56

Диляне не те познавам лично, ама днеска цял ден ти гледах дрифтовете дето бяхте записвали оня ден, та даже и на гаджето ги показвах... мн кофти ми стана че така се е смляла баварката, добре че ти си здрав. Хвърляй се по възможно най бързия начин на слдващата жертва!;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 25 Юли 2006, 23:59

Така е решил господ да те раздели с нея и е станало :( Гледай напред и мисли за следващата красавица,която ще направиш съшо толкова красива и с много любов,зашото сама по себе си тази кола беше уникална най-вече със своя собственик ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 26 Юли 2006, 0:37

Батка, кофти работа! Няма да те утежавам повече, най-важното е че ти и спътникът ти сте ОК и нищо ви няма! Здраве да е!
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 26 Юли 2006, 0:41

да пийнем за курбан?
поводите са два, и двата сериозни
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 26 Юли 2006, 0:57

Моите съболезнования Диляне. Жалко е, че толкова любов, труд и пари вложени в тази красавица си заминаха за секунди :(
Нещо не ни върви. Размазахме сума ти коли за две години. Единственото хубаво нещо е, че поне няма жертви. Днес точно си мислех, че след като тотализирах моята бивша Април месец не е имало други сериозни инциденти и проклятието може би се е вдигнало. За съжаление не съм бил прав :confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 26 Юли 2006, 1:07

На всеки се случва, не е ударил кола този които е карал като пенсия, но и него могат отзад да го бласнат такаче не съжаляваи за нищо ;)

Аз също се бланах с КОрсата на скоро преди има няма месец и Димо Моя верен приятел ме караше на срещите отвреме на време та мисълта ми е да сме живи и здрави да удряме коли и да си купуваме нови и да ни няма нищо, здравето е най-важното ;)
Винаги са ме дразнили хора който казват "ударисе защото неможеш да караш" идвами да ги напсувам
Хората несхващат, че колкото повече караш и даваш газ е неизбежно и най-добрия да си

BMW Fanatic!
Аватар
Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
Мечтае да кара: Cessna 152

Мнение от Turbo-Lag » 26 Юли 2006, 2:02

Батка нема се плашиш само, кот станало, станало друга ще има! Важното е ти да си ОК, хора сме грешки правим, станало е щото си се засилил, от мен да знаеш, не се блъскат тия дето не им стиска да дават газ! Пешо Солберг се блъска Себастиан Льоб също ние ли няма ? Да му ебеш майката....

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 26 Юли 2006, 6:28

Дилян Пенчев написа:Тая кола беше много вярна и беше със много верния мотор под капака... толкова се трудих да я направя да е уникална и същевременно с това оригинална че последните дни след всяко каране се чуствах доста удовлетворен... спирам я и се прибирам и я гледам през прозореца!

Може би аз съм луд да се кефя толкова на една купчина ламарина... но беше така! :idea:

Батка само ти си знаеш колко труд и любов си вложил в нея, колко щастие и радост ти е донесла тя и всички знаем че никой не заслужава подобно нещо, най малко ти, радвам се че не си пистрадал, а тва е по важното, желая ти много успех за в бъдеще в търсенето на следващата любов!!! Ако мога да помогна с нещо въпреки че незнам с какво насреща съм ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории