525тдс
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
525тдс
Здравейте имам въпрос бмв то сутрин като го запаля пали от една врътка после загре и държи постоянна темп по средата нормалното гасим голата паля и върти 2 3 пъти и запали по някога и 4 пъти двигателя няма чукане и разни др? мисля свещи? а и да и друг въпрос като загрее подгрява ли защото като загрее и лампата за подгряването не светва иначе като е малко по изтинала светва >?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: 525тдс
Одобрих ти темата, но сложи препинателни знаци, за да се разбере какво точно питаш, иначе ще я заключа. Също така си намали подписа!
Never mistake motion for action...
Re: 525тдс
axel.folu написа:Здравейте имам въпрос бмв то сутрин като го запаля пали от една врътка после загре и държи постоянна темп по средата нормалното гасим голата паля и върти 2 3 пъти и запали по някога и 4 пъти двигателя няма чукане и разни др? мисля свещи? а и да и друг въпрос като загрее подгрява ли защото като загрее и лампата за подгряването не светва иначе като е малко по изтинала светва >?
Нормално не подгряват свещите като е топъл двигателя, споко . Другия ефект със затрудненото палене когато е топла и постояла повее от 15-на минути има две логични и изпитани във времето приини. Едната е проблем в роторната група на ГНП демек долната част на горивонагнетателната помпа не прави необходимото налягане, решение смяна с такава читава. Другата възможност е разтегнати ( износени ) вериги и въобще ангренажен тракт , решение смяна с нови вериги , хидравличен обтегач и банани.
3 мнения
• Страница 1 от 1