хвърлете един поглед и си кажете мнението
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- crossfire78
- Потребител
-
хвърлете един поглед и си кажете мнението
здравейте колеги
извинявам се за дългия линк ма не разбрах как да го съкратя ...
вижте тая бима и ми кажете мнение в смисъл струва ли си цената за тия години съжалявам че ви занимавам
http://mobile.de/SIDKLlWChu0hiHMj5WTZGN ... 216256752&
благодаря ви предварително зяа вниманието
кажете кое е за предпочитане автоматик или ръчна скоростна
в смисъл аз съм спокоен шофер ;0)))
понеже тия автоматици са додта по скъпи примерно сравнение с това
http://mobile.de/SID7Js.J.K1aItR10rgPIt ... 179805729&
ще ви помоля да погледнете и трите ако е възможно да си кажете мнението http://mobile.de/SIDWqHOatXfxzqwb7ExL4U ... 217591783&
благодаря Ви предварително
извинявам се за дългия линк ма не разбрах как да го съкратя ...
вижте тая бима и ми кажете мнение в смисъл струва ли си цената за тия години съжалявам че ви занимавам
http://mobile.de/SIDKLlWChu0hiHMj5WTZGN ... 216256752&
благодаря ви предварително зяа вниманието
кажете кое е за предпочитане автоматик или ръчна скоростна
в смисъл аз съм спокоен шофер ;0)))
понеже тия автоматици са додта по скъпи примерно сравнение с това
http://mobile.de/SID7Js.J.K1aItR10rgPIt ... 179805729&
ще ви помоля да погледнете и трите ако е възможно да си кажете мнението http://mobile.de/SIDWqHOatXfxzqwb7ExL4U ... 217591783&
Последна промяна crossfire78 на 24 Юли 2006, 20:53, променена общо 1 път
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
според мен парите са и много,нищо,че е 95г. все пак е 316-ка по добре потърси някоя 318-ка пак с м43 мотор или 318ис дори и по стара година,разхода на гориво се доближава до този на 316-ката но за сметка на това 318 и 318ис са доста по на пред от 316-ката 

И аз мисля че са и множко парите,но салона е доста семпал,докато на повечето са едни такива се едно са гу пушили с нафта
Иначе колегата е прав търси 318 с М43,остави тая 316,слабички са,а ако мислиш да и слагаш и газова ще стане една,но ако не си спортист и караш пенсионерската-това е колата за теб!
Преди време и аз бях на 100% че ще бъде 316,но..........след като драпнеш само едно крагче с 318,забравяш за 316-ката
На мен ако ми падне такава 318 М43 нов внос,направо я зимам!
Ти да не би да вкарваш коли колега?

Преди време и аз бях на 100% че ще бъде 316,но..........след като драпнеш само едно крагче с 318,забравяш за 316-ката

На мен ако ми падне такава 318 М43 нов внос,направо я зимам!
Ти да не би да вкарваш коли колега?
- crossfire78
- Потребител
-
ре
значи мисля на себе си да вкарам автомобил
като искам 318 принципно с М43 задължително като смятам първо да видя как е на бензин и след това ако нещо метан се си мисля че газова не си струва (за съжаление паричките са кът;0(()не желая да търкалям поредния голф или астра (нищо лично към колегите )смятам да си вкарам автомобила 2007 година та да не е толкова голямо ДДС-то така се чува засега в смисъл че ДДС нямалоо да се изчислява по киловати а по фактура от продавача (поне това ми е надеждата де)
изискванията ми към авомобила са да е БМВ 318 Е36 М43 ,по възможност по ново като годинки, 4-5 врати,светъл салон , шибедах и разбира се да не съм абонат събота и неделя под него ....
щеше ми се да е автоматик но доста скача цената .....
като искам 318 принципно с М43 задължително като смятам първо да видя как е на бензин и след това ако нещо метан се си мисля че газова не си струва (за съжаление паричките са кът;0(()не желая да търкалям поредния голф или астра (нищо лично към колегите )смятам да си вкарам автомобила 2007 година та да не е толкова голямо ДДС-то така се чува засега в смисъл че ДДС нямалоо да се изчислява по киловати а по фактура от продавача (поне това ми е надеждата де)
изискванията ми към авомобила са да е БМВ 318 Е36 М43 ,по възможност по ново като годинки, 4-5 врати,светъл салон , шибедах и разбира се да не съм абонат събота и неделя под него ....
щеше ми се да е автоматик но доста скача цената .....
- crossfire78
- Потребител
-
някои ще изрази ли мнение по тия три обяви които съм пуснал ....
в смисъл как ви се виждат
а и някои ще сподели ли предимствата на автоматика
в смисъл как ви се виждат
а и някои ще сподели ли предимствата на автоматика
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Значи на първата малко кофти че няма ТЮВ, провери внимателно дали няма нещо дето да не е наред и затова да не е минала прегледа. Или говори с човека да го направи преди да я взимаш. За километрите предполагам че и на трите може да им се вярва, тука много са почнали да ги гонят за превъртане на километражи и се плашат;) Иначе и трите са си гъзария
Според мене от ръчните скорости по яко няма, лично мнение;)
П.П. Тва дето го пише на края за последната: 1 Gang Spring ab und zu raus. Първа предавка от време на време изключва сама. Хич не ми звичи добре

П.П. Тва дето го пише на края за последната: 1 Gang Spring ab und zu raus. Първа предавка от време на време изключва сама. Хич не ми звичи добре

Ами аз карам точно такава 316-ка от 96' и наистина спрямо 318ис си е доста 'по-слабичка', обаче ако наистина си спокоен шофьор и колата не ти трябва за светофарни гонки, тогава ще останеш удоволетворен
Въпреки че купето е доста големичко не си мисли че като e 316-ката не може да върти гуми и да влиза с вратите напред
Мах скороста също е ок - със 180-190 можеш да си караш без проблем ( ако намериш къде, че вече и магистралите на нищо не приличат)
Обаче ако искаш да и слагаш газова, не те съветвам да е 316-ка. Моята има и климатроник и като го пусна на мах мощността видимо намалява. А комбинацията 316ка + газова + клима вече ще е кола като за баща ми

Въпреки че купето е доста големичко не си мисли че като e 316-ката не може да върти гуми и да влиза с вратите напред

Обаче ако искаш да и слагаш газова, не те съветвам да е 316-ка. Моята има и климатроник и като го пусна на мах мощността видимо намалява. А комбинацията 316ка + газова + клима вече ще е кола като за баща ми

- crossfire78
- Потребител
-
ре
ок а какво ще кажете за автоматика как е като подръжка за комфорта то е ясно автоматика си е екстра но като подръжка и като разход на гориво как е ако има някои с автоматик да помогне че ми е голям мерак да е автоматик маи за нашите задръствания си е супер...
очаквам мненията Ви
очаквам мненията Ви
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
това в мобиле е малко ташак има супер коли за супер цени и излиза че няма такива хора или телефони, поогледай във www.webauto.de ili www.autoscout.de
- crossfire78
- Потребител
-
ре
да бе то се оказа че на които и да се обадя в мобиле.бг се или тая кола била продадена ма имало друга или не било бмв било астра или голф или не знам какви си глупости а тия от мобиле.де и аутоскаут24.де отговарят на меили ма не дават много инфо имаше скоро един дето го питах с кои двигател е (м40 или м43) тои ми отговаря не знам !!!!а с немския съм яко скаран и пелтечим на англииски но за мое нещастие тия дето си ги харесам са по зле от мене с англииския.....маи там на място ще се разбере истината....как мислите кое е по добре да си я поръчам от някои да ми я докара или да се разходя до там и да търся ....
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
аз си хванах самолетчето Мадрид Цюрих за 57€ после влакче до Щутгарт още 45€,взех си опел астра на 3 месеца под наем петък,събота неделя в понеделник сутринта я върнах платих 90€ ,навъртях и 2000км ,купих си едно бмв па се прибрах хотелчето е 40€,total разход 600€ за всичко ,но ако не ти хареса не я купуваш ,ти си гледаш ти решаваш но търси от обяви (часни лица )магаз. слагат по 1000-1500€ (говорим за кола 99-00god.)отгоре а това са си пари
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
А ти въобще карал ли си автоматик,че така като ти гледам изказването като наизуст ми изглежда. Взе да ми писва от хейтъри на автоматите дето не са имали такава кола,но повтарят на "бай Големияразбирач" тъпите приказки от времето на соц-реализЪма. Предлагам да се обосновеш сериозно...joystick написа:махни ги тия автоматици
- bELiAr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 650i
автомата ти дига към 1 л разход сравнено ако си с ръчни и си караш спокойно...по се прецаква като се прецака повече пари ... абе отсякаде вг3 освен ако не ти е за служебна и трябва цял ден да караш градско ... по добре недей ... 316 наистина не върви много но все пак върви .. зависи какво ти трябва .. иначе ИС-ката е колата
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2