как си купихте колата?
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
как си купихте колата?
По нета - мобиле.бг или мобиле.де? Автокъща? Частна обява? Вестник? От познат?
Като намерихте колата, пазарлък? Ходихте ли в някой сервиз да я прегледат? Нов внос или карана в БГ?
Я да видим сега...

Като намерихте колата, пазарлък? Ходихте ли в някой сервиз да я прегледат? Нов внос или карана в БГ?
Я да видим сега...

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
До сега кола моя от обява не съм купувал 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
на 3 пъти
1. ходене до горубляне да прегледам, набелязах една
2. ходене с мой човек да я погледне и капариране
3. ходене с парите и щастливо заминаване с колата
п.с.
следващия път обаче задължително ще я карам на сервиз, щото на място къвто и спец да заведеш се изпускат разни неща (в моя случай неща за над 1к :> )
1. ходене до горубляне да прегледам, набелязах една
2. ходене с мой човек да я погледне и капариране
3. ходене с парите и щастливо заминаване с колата
п.с.
следващия път обаче задължително ще я карам на сервиз, щото на място къвто и спец да заведеш се изпускат разни неща (в моя случай неща за над 1к :> )
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Изкарах голфа на пазара - махнах го на следващия ден, отбих няколко обаждания по обявата. След няколко дни отново реших да го продам, сложих го на пазара и след няколко часа се обади мераклия - за 2 часа му бяха оформени документите и бях взел 1650 лева. Отидох веднага при един лихвар и имаше една заложена зелена Е30-ка. Колко питам? Той вика 1500. Отивам при баща ми, той ми дава 1500 лева, отивам при лихвара, давам му 1500 и до 1 час имах договор с кола на мое име и гражданска отговорност. НЯмаше пазарлък
Вечерта изпих камара бира и се кефя още 

BMW only!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
от мобиле.бг ... харесах си я, след 2 мин се обадих на човека и той ми каза че след 5 мин ще бъде при мен с Нея
харесах я, и на другия ден я купих... понеже беше неделя
също абсолютно никога не съм съжалявал

също абсолютно никога не съм съжалявал
4 8 15 16 23 42
- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Dimo написа:От форума и не съжалявам нито за секунда за решението ми!
Радвам се, радвам се

There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E21
The Mravoiada написа:Dimo написа:От форума и не съжалявам нито за секунда за решението ми!
Радвам се, радвам се
работата ясна

аз моята е взимах точно преди да я натоварят на вагона за Кремиковци

пъво на горубляне да видя какво се предлага (това една събота) - нищо не ми хареса т.е. имаше, ама бяха много скъпи.
На следващия ден (неделя) почнах да обикалям автокъщите. Там където работеха ми казваха "не можеме да я запалиме сега, собственика го няма, ела утре..." и т.н. Взех едно списание и я видях колата в една автокъща
Отидохме там, само че цената лепната на колата с 250 лева нагоре. Викам що така, обявата е с друга цена и получих отговор "ами знаеш как е, хората искат да свалиме от цената и можеме с 250 най-много да свалиме" викам му "ми добре, свали ми я с 250". Ако нямаше разлика в цената нямаше хич да се пазаря, сами си бяха виновни. Гледахме мотор и ала бала - нищо нередно не открихме и в неделята оставихме капаро и на другия ден я взехме (на по-ниската цена естествено). След седмица отидох да сменям масла и ала бала - оказа се че има крива кормилна щанга, а аз я видях че е крива, ама си мислех че така си излиза от завода
(толкова и разбирах в началото) Имаше и други (д)ефекти, но ги оправихме. Майсторите като видят колата и викат че тези коли били кошници, таралясници и незнам си кво (всичко приемам на шега) - ама колата си ме кефи и не бих я сменил с нищо 
На следващия ден (неделя) почнах да обикалям автокъщите. Там където работеха ми казваха "не можеме да я запалиме сега, собственика го няма, ела утре..." и т.н. Взех едно списание и я видях колата в една автокъща

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
След 3 седмици безплодно обикаляне на Горубляне и всички автокъщи в София, след тотално отчаяние от предлаганите автомобили, случайно, познат на мой познат, попаднах на тази кола. Признавам, че изобщо не бях търсил БМВ. Не я взех веднага, но я харесах от пръв поглед. На следващия ден пак на Горубляне, вече тематично запознат. Предлагаха се точно 2 /две/ БМВ-та Е-30. Не ми харесаха, и за това се обадих на човека, че взимам неговото. Беше вкарана месец преди това в България. И така вече 5 години и 130х км. Не смятам да се разделяме, поне не по моя вина.
И аз да си призная не мислих да вземам БМВ
и още по малко кола да сменям ама уви
случаино се сетих за една дет е правих и собственика каза че се продава и пак го видях а на третото виждане аз си тръгнах с нея
само че се разделихме по всеобща вина
та ся тия дни пак тряаа да споделям фпечетления 

Thing fast or die!
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4