Нова или втора употреба газова уредба?
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
Re: Нова или втора употреба газова уредба?
///peter написа:Колега разтърси се, има разни нови бутилки с евро сонди...
Иначе ако тръгнеш втора ръка, мога да ти подаря една бутилка 60л без евро сонди и изпарител 100kW, но ще ти е леко малък
Колега, подари ми ги на мен ще ме зарадваш много, изпарителя ще заспи на Корсата.
- niki_bmw_520i
- Потребител
-
- Кара: BMW520i24V E34
Здравейте колеги.Вече мога да се похваля,че и моята красавица е вече на газ.Сложих газова втора употреба и за сега мога да кажа,че съм доволен от постигнатото.Сега и за колегите които искат да сложат газова втора ръка е важно да се подменят някои части преди поставянето.Важно е да се сменят мембраните и да се изчисти изпарителя основно,защото там се събират много гадости от прекрасната газ с която караме колите си.Другото важно е да се прочисти хубаво газовия клапан,защото ако е седял много време/като моя/ не ползван се задръства и спира притока на газ към изпарителя.
Нещата които купих нови са:тръба от бутилка до газовия клапан/купих термопластична която е специано за газ и може да се суче по ваше желание/продава се с два щуцера.Нови мембрани,нов филтър на газовия клапан,една кихалка на колектора/тип Поли Ауто/,спортен филтър и смесителна плочка с клапа,нови маркучи от изпарителя до плочката.
Мога да кажа,че всеки с малко помощ от приятел нещата се получават.Специално искам да благодаря на Ники Николов от форума за помоща.
Ако някой има питане относно поставянето,ще помогна на драго сърце.
Нещата които купих нови са:тръба от бутилка до газовия клапан/купих термопластична която е специано за газ и може да се суче по ваше желание/продава се с два щуцера.Нови мембрани,нов филтър на газовия клапан,една кихалка на колектора/тип Поли Ауто/,спортен филтър и смесителна плочка с клапа,нови маркучи от изпарителя до плочката.
Мога да кажа,че всеки с малко помощ от приятел нещата се получават.Специално искам да благодаря на Ники Николов от форума за помоща.
Ако някой има питане относно поставянето,ще помогна на драго сърце.
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Най-добре е да се сложи нова газова бутилка примерно Ловато но и газов инжекцион задължително, има на изплащане и ако колектора е пластмасов е хубаво да има "кихалки" (може да си имат и друго име аз ги знам така) щото не навсякаде слагат просто щото не им се занимава сигиурно.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2