Газифициране на X5 4.8 ис
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- milenchouuu
- Потребител
-
Газифициране на X5 4.8 ис
Здравейте колеги интересува ме газифицирането на този мотор кой може да го направи каде е сервиза и евентуално какви пари ще е цялата опрерация защото разбрах, че при този мотор е малко сложно и трябва само ГИ на Принс. Ако някой е правил тази операция вече нека да сподели.
Предварително благодаря
Предварително благодаря
Re: Газифициране на X5 4.8 ис
Най-добре ако караш много е ГИ течна фаза - Виале, Ай-ком и т.н - цена около 5000 лв., има и по-евтини варианти, но с тях не съм запознат. Конвенционален ГИ освен Принс има БРЦ, Ланди Ренцо и т.н. , а има и български. Основното е перфектен монтаж с максимално къси маркучета от рейката до инжекторите. Коя година е колата и според нея може да се определи нейната стойност и от там стойността на ГИ.
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Две теми по- надолу.
Аргус, след Ботежградско на изхода за Елин пелин,имат онлаин форма за контакт,задаваш параметрите на колата и до дни ти дават отговор. Аз съм с 4.6 ис но до мемомента не съм я гаизфицирал,но вече се замислям, че ми става малко тъпо на бензиностанцията:)
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
слагай романо колега и си гледай кефа мои приятели са с такива на 745и 333 кс аз съм с такова на х53,0и никакви дертове разлика няма във вървежа няма претрисане на студена кола абсолютно никакви проблеми
Барай шишарката Минкеее ....
5 мнения
• Страница 1 от 1