Прекъсвач за задните светлини
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Прекъсвач за задните светлини
Явно имам проблем нещо със прекъсвача защото не всеки път светват задните светлини. Има си токове и кабелите влизат някъде отгоре до скоростния лост.
Някой да знае къде се намира този прекъсвач? И евентуално дали се отремонтира или да си търся нов и каква му е цената
Някой да знае къде се намира този прекъсвач? И евентуално дали се отремонтира или да си търся нов и каква му е цената

- plamenppppp
- кандидат ентусиаст
-
Човека има предвид светлините за задна . Не стоповете . И на мен ми е интересно каде се намра тая джаджа.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
от долу на скоростната кутия се намира,виждат се 2 кабела(плюсови)единият които идва от бушоните и другият които е за светлините за задната.ако имаш пробна крушка,вкючи на контакт,после вкючи скоростния лост на задна,слез под колата(под скоростната кутия)изкараи единият кабел и го пробвай с проб.крушка(единият трябва да има ток а другият не),този които има ток да остане включен кам буксата на ск.кутия,а другият да остане невключен.пробваш пак с пр.крушка свободната клема на буксата на ск. кутия и ако има ток(прекъсвача на ск.кутия е здрав),значи проблема ти е капака на багажника (снопът кабели отляво)много често се прекъсват от там.подробно А?! 

.
отвори си отзад кората където са кру6ките... и ги размърдаи при мен се поло4ава съ6тото, но не е от прекъсва4а а от кру6ките като се размърдат от дупките и не дават контакт и ту светят двете,ту едната... сега пак ми свети една и трябва да отворя да размърдам другата... не6то са хлабави4ки.. но виж първо тва да 4е е по просто за оправяне и ако не е от него тогава виж прекъсва4а
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ако всичко друго е наред (крушки, клеми и т.н.) вземи свали прекъсвача, той трябва да е на резба и да се развива с гаечен ключ. Свали го. Трябва да има няква шайба или дефтунга. Махни я и сложи машинката без нея. Аз така си реших моя проблем.
Успех
Успех

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
Ako kутията ти е тая на схемата/GETRAG/, то включвателят го дават като -18-, а ако е ZF включвателят се намира вляво, горе, по средата.
12 мнения
• Страница 1 от 1