Колко струва смяната на салона
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- keeponrollin
- Потребител
-
Колко струва смяната на салона
Интересува ме каква е ориентировъчната цена..салонът е обикновен, искам да го сменя с кожен, колко струва горе долу?
И къде в Пловдив бихте препоръчали?
И къде в Пловдив бихте препоръчали?
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Re: Колко струва смяната на салона
Добре дошъл в форума 

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Виж в раздел "продава", цените на кожен салон варират между 300 и 1000 лв. в зависимост от вида (обикновен, рекаро или М-ков), състоянието и екстрите му (ел. памет, подгрев, надув). Самата смяна не е много трудна.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Около 700 лева за запазено кожено рекаро с корите от ляв волан.
Смяната направо си е лесна, за един час работа.
Смяната направо си е лесна, за един час работа.

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Абе незнам, ама ако има подгряване, памет и т.н. няма да стане само с copy/paste май.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Също задните седалки ако са падащи има разправия да се сложи на кола без.
Аз като сменях моя: ми отне 3 дни по 5-6 часа на ден двама човека.
новия е с подгряване и там има не малко заигравка..
Ама аз сменях и централната конзола, което е може би най-голямата разправия..
Като цяло трябва да се пипа внимателно
Аз като сменях моя: ми отне 3 дни по 5-6 часа на ден двама човека.
новия е с подгряване и там има не малко заигравка..
Ама аз сменях и централната конзола, което е може би най-голямата разправия..
Като цяло трябва да се пипа внимателно
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
Е да преминаване от непадащи задни седалки към падащи не е много лесно.
Но пък си е голяма екстра.
Но пък си е голяма екстра.

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Е ква екстра е ако не ти се налага да пренасяш багаж във формата на продълговати предмети?
Аз още не съм ги ползвал падащите седалки.

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Падащите седалки са голяма екстра, на мен ми липсват.
Коженият салон е малко нож с две остриета: готино и луксозно но пък държи студено зимно време без подгрев, и се потиш лятно време.
Паметта за мен е излишна екстра, освен ако не карате поне трима човека тази кола.
Виж, подгрева е супер екстра
Е39 си иска екстрите обаче
Коженият салон е малко нож с две остриета: готино и луксозно но пък държи студено зимно време без подгрев, и се потиш лятно време.
Паметта за мен е излишна екстра, освен ако не карате поне трима човека тази кола.
Виж, подгрева е супер екстра

Е39 си иска екстрите обаче

- Bavarcho
- Пантерчо
-
Е все се намира нещо дълго дето трябва да качиш.
Аз за последните два месеца веднъж съм я карал два пъти Е39-ката и последния път трябваше да кача една предна седалка от мерцедес, дето по друг начин нямаше как да влезне.
Кожата преди ми харесваше, последно време предпочитам да не е кожа, или полукожа. Лятото ако спреш на слънце сядането е меко казано неприятно (без значение цвета на кожата), зимата с подгрев е супер.
Ако 39-ката не седеше без да се кара сигурно щях да пусна обява, че разменям кожено рекаро за обикновенно, но направо цялата скоро време ще отпътува.
Аз за последните два месеца веднъж съм я карал два пъти Е39-ката и последния път трябваше да кача една предна седалка от мерцедес, дето по друг начин нямаше как да влезне.
Кожата преди ми харесваше, последно време предпочитам да не е кожа, или полукожа. Лятото ако спреш на слънце сядането е меко казано неприятно (без значение цвета на кожата), зимата с подгрев е супер.
Ако 39-ката не седеше без да се кара сигурно щях да пусна обява, че разменям кожено рекаро за обикновенно, но направо цялата скоро време ще отпътува.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Кожата за мен е нефункионална и непрактична. Лятото гореща, зимата студена. Предпочитам да пусна печката да стопли цялата кола, отколкото да ми топли само задника седалката зимата. Подгрев на волана е по-голяма екстра от подгрев на седалка, ама рядко се среща май. А лятото не те спасява нищо, като се нагрее тази кожа. Иначе е гъзария, няма спор. По отношение на падащите седалки, в моето комби става персон и половина креват като ги сваля. Няколко пъти съм спал вътре така. Скоро превозвах една вана, седалките долу и влезе като у тях си. Ма не се бях замислял, че това е есктра....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- batebo_99
- Потребител
-
- Кара: E39 525DA '03
- Мечтае да кара: Mempo
Elesar74 написа:Кожата за мен е нефункионална и непрактична. Лятото гореща, зимата студена. Предпочитам да пусна печката да стопли цялата кола, отколкото да ми топли само задника седалката зимата. Подгрев на волана е по-голяма екстра от подгрев на седалка, ама рядко се среща май. А лятото не те спасява нищо, като се нагрее тази кожа.
Съгласен съм с колегата по-скоро бих предпочел кола без кожен салон. Не мога да разбера защо се води такава екстра.
- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
Кожата е много практична, ако имаш малки деца. Хубава е и за окото, лесна за поддръжка и е по-издръжлива на слънце....всичко друго е срещу нея:)
- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
Аз преди няколко месеца направих такава трансформация - обикновен салон към кожен. Още не мога да му се нарадвам
. Целият интериор се променя и изглежда много по-луксозно. Особено приятно става самото сядане и ставане от седалката
. А нагряването през лятото не е толкова голям проблем - поне аз така го чувствам. Зимата още не знам как е.
Ако старият салон е механичен и няма памет и подгряване смяната на салона е по-сложна.

Ако старият салон е механичен и няма памет и подгряване смяната на салона е по-сложна.
15 мнения
• Страница 1 от 1