Джанти за е90
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Джанти за е90
193 въврвят стандартно на е92 м-пакета. Но съм виждал дори на е36ца, но не ми хареса :/
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
- iliq_vasilev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90///320d
Здравейте колеги,последно се спрях на този модел,боядисани в графит.Какво ще кажете какво ви е мнението ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- alex70
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320D
Аз бях харесал първо тези, но отзад много влизат на вътре. Заради голямото ЕТ. бая фланец ще трябва. Иначе ми харесва как седят 

- alex70
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320D
Понеже и аз ще купувам джанти 17 или 18 , някой пробвал ли е с кое ЕТ джантата равни отзад с калника, че при е90 с тия раздути калници нормалните джанти стоят все навътре.Или без фланци няма да стане.
- Alegron
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ex.E90, pr.E46, fu.?30
Джанти за е90
ЕТ37 е на спорт пакета. Аз съм с style 161.
Sent from my iPhone using Tapatalk
alex70 написа:Понеже и аз ще купувам джанти 17 или 18 , някой пробвал ли е с кое ЕТ джантата равни отзад с калника, че при е90 с тия раздути калници нормалните джанти стоят все навътре.Или без фланци няма да стане.
Аз съм със стил 193 с фланци отпред 10мм отзад с 20мм и сега става отпред 8 J et 24 отзад е 8.5 ет 17 стой много добре. Без фланци стоят много навътре!
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
alex70 написа:Понеже и аз ще купувам джанти 17 или 18 , някой пробвал ли е с кое ЕТ джантата равни отзад с калника, че при е90 с тия раздути калници нормалните джанти стоят все навътре.Или без фланци няма да стане.
ЕТ 18 стои много добре, което за 5-та серия. Или наптаво джанти от 5-ца стоят много добре. Навремето карах Е90-та с джанти от 5-ца.
RuM6n написа:alex70 написа:Понеже и аз ще купувам джанти 17 или 18 , някой пробвал ли е с кое ЕТ джантата равни отзад с калника, че при е90 с тия раздути калници нормалните джанти стоят все навътре.Или без фланци няма да стане.
ЕТ 18 стои много добре, което за 5-та серия. Или наптаво джанти от 5-ца стоят много добре. Навремето карах Е90-та с джанти от 5-ца.
Отзад седят идеално. но отпред излиза извън калника и е тегава работа. Поне със ЕТ 20.
banansko написа:RuM6n написа:alex70 написа:Понеже и аз ще купувам джанти 17 или 18 , някой пробвал ли е с кое ЕТ джантата равни отзад с калника, че при е90 с тия раздути калници нормалните джанти стоят все навътре.Или без фланци няма да стане.
Отзад седят идеално. но отпред излиза извън калника и е тегава работа. Поне със ЕТ 20.
Нищо не излиза от калника виж тука:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Alegron написа:ЕТ37 е на спорт пакета. Аз съм с style 161.
И аз така, но пак се крият под калника, особено отзад. Едни 10-15 мм навън ще им дойдат добре. За този сезон време не остана, но за следващия, живот и здраве, ще го мисля... АКо някой може да сподели дали му опират предните гуми с М-окачване и малко ЕТ, ще помогне много. На горните снимки, първата кола е със стандартно окачване и няма проблем, втората е ниска и ми се струва, че тази джанта ще опира по нашите "равни" пътища.
Never mistake motion for action...
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
С М окачване и 16" зимни ет20 няма проблем
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Точно тази комбинация ме интересуваше
Благодаря!

Never mistake motion for action...
- iliq_vasilev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90///320d
Не мога да си намеря джанти,тъкмо бях харесал тези,но са ги купили,не знам ако някой колега продава за е90....
Колега няма смисъл. След 1 месец ще слагаш зимните гуми. И освен ако няма да са 18ки зимните по-добре изчакай. До другото лято толкова по-голям избор ще имаш