Много странна миризма на хидравлична течност- нормално ли е?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- vulkov
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 525TDS
- Мечтае да кара: BMW E38
Много странна миризма на хидравлична течност- нормално ли е?
Здравейте колеги
Преди 3 месеца някъде внесох моята E39 525TDS от Германия и при проверка забелязвам много странна миризма на хидравличната течност. Първоначално като помиришеш и ти замирисва на риба, по-продължително обаче като амоняк се усеща. Възможно ли е това да е нормална немска течност (с по-добро качество от предлаганите в BG марки) или директно да я сменявам?
ПС: Не ми е проблем да купя течност, просто не съм я опознал много колата и гледам да не пипам където не разбирам за да я сменя.
Преди 3 месеца някъде внесох моята E39 525TDS от Германия и при проверка забелязвам много странна миризма на хидравличната течност. Първоначално като помиришеш и ти замирисва на риба, по-продължително обаче като амоняк се усеща. Възможно ли е това да е нормална немска течност (с по-добро качество от предлаганите в BG марки) или директно да я сменявам?
ПС: Не ми е проблем да купя течност, просто не съм я опознал много колата и гледам да не пипам където не разбирам за да я сменя.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Re: Много странна миризма на хидравлична течност- нормално л
Колега, течността как е като цвят- розово- лилава ли е или стои пресечена (мътна, кафяво-сива на цвят)? Това на какво мирише не е критерии, че е сдала багажа.
2 мнения
• Страница 1 от 1