ContiSport 5 или Pirelli P Zero
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Re: ContiSport 5 или Pirelli P Zero
Аз съм с 235/45/17 навсякъде.Верно,че отзад са леко разпънати,но не му пречи

Uploaded with ImageShack.us
п.п Колата е стъпила кофти от дясно.Иначе не е толкова висока

Uploaded with ImageShack.us
п.п Колата е стъпила кофти от дясно.Иначе не е толкова висока
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
На 9-ки джанти отзад с 235/45 гумата се стречва съвсем леко което мен ми харесва.
Е39-ката е със стайлинг 80 (и четирите са 8-ци) с четири 235/45 Dunlop SP Sport MAXX купени началото на тази година (дот 03.2012) и мога да кажа, че това за мен е една от най-добрите гуми. Преди това изкара два сезона с Goodyear Eagle F1 Asymetric които също бяха доста добри, но ги сменихме с по-нови, нищо че имаха доста грайфер. (смисъл не се изтъркват много бързо, за Дънлопа не мога да кажа колко бързо се изтъркват понеже не са карани много)
Е39-ката е със стайлинг 80 (и четирите са 8-ци) с четири 235/45 Dunlop SP Sport MAXX купени началото на тази година (дот 03.2012) и мога да кажа, че това за мен е една от най-добрите гуми. Преди това изкара два сезона с Goodyear Eagle F1 Asymetric които също бяха доста добри, но ги сменихме с по-нови, нищо че имаха доста грайфер. (смисъл не се изтъркват много бързо, за Дънлопа не мога да кажа колко бързо се изтъркват понеже не са карани много)

ако ще говорим за др. марки гуми и аз си давам гласа за дънлоп само че за SP Sport 01 брутална гума отпреде съм с такива вече минаха около 3 4 хил. км. нямат никакви грижи веднъж не се е наложило на ABS да помага големи са кучета
+1 за DUNLOP SP Sport 01

+1 за DUNLOP SP Sport 01
- tazzboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525d M-Sport
Поразгледах ADAC сайта , поразгледах и български сайтове за гуми, Conti 5 я няма в размер 255/40 r17. Има Conti 3 с той размер. Същто Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 ми изглежда интересна гума, но пак я няма в размер 255/... Така че остава Conti 3 с 235 + 255 решение (за сега). Като цени, 255 от 235 е по скъпа с ~80лв. по гума и мисля че си заслужава тие пари за малко по добър перформанс и по добър вид. Поздрави
п.п и пак никой не е казал за вторият ми въпрос
п.п и пак никой не е казал за вторият ми въпрос
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2