За триене
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Аиде на дилемата
aleke написа:... Мнения никога несъ излишни....

Граматика, пунктуация и елементарно познаване на български език "никога несъ излишни"...

Si non confectus, non reficiat.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
И мойте турбо пътища бяха "перфектни",докато не свалих маркучите 1 по 1,и се оказа накрая,че на един от маркучите имаше дупка ама без да го свалиш няма как да я видиш тая дупка,и лошото в случая е че турбото така изпуска налягане с тоя маркуч и може да го прецакаш колега та е добре все пак да погледнеш пак турбо пътищата и маркучи и всичко,а иначе колата добре ли върви?
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Доста добре върви, ако има испускане от ниакаде на живите дани щеше да си проличи мисля щеше да пренадува турбото зада компенсира. Пуши и на място когато си реши.
Несъм ходил на училище това пречи ли ти. Ако можеш помагаи, ако ли не недеи да пишеш само зада те има във всички теми няма да ти дадът медал.
- ipanta
- Потребител
-
- Кара: BMW 525D xDrive F11
Не мога да повярвам, че има толкова неграмотни хора. Това са наистина елементарни познания! Знам че е извън темата, но не успях да се здържа. Това че не си ходил на училище не е вярно! Просто не си учил! Яд ме е , че такива като теб създават деца също толкова неграмотни и после говорим за култура по пътищата и не знам си какво....
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
грубостите са излишни колега, нека спазваме добрия тон все пак.
проверили и налягането на помпата, колата да е чипвана, защото ако е има такъв ефект понякога

проверили и налягането на помпата, колата да е чипвана, защото ако е има такъв ефект понякога
Няма чип сменен е софта с наи новият за тази кола. Как да проверя налягането на помпата. След ремонта на дюзите ми гръмна една траба от помпата към реила което беше страно толкова е здрава че неможе да се огъне, от нея пръскаше нафта а катоясвалих нищо смяна веднаг с нова.
- sysmurdoc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 LCI космос
- Мечтае да кара: Йемки
Във високите изчиства ли се пушека?
- sysmurdoc
- кандидат ентусиаст
-
Имал съм подобен проблем с една кола!Пушеше като луда в ниските (без чип и с изтърбушени катализатори), всички данни бяха ок, но все пак се оказа прецакана дюза!А това което каза, че е гръмнало, не е много на хубаво!
Другата седмица ще закачиме пак дюзите на колби да видиме как работят след рециклирането.
- sysmurdoc
- кандидат ентусиаст
-
Провери ги и пак пиши 

Re: За триене
по принцип темите се трият много рядко
не е колегиално спрямо хората с подобен проблем да се трият теми
не е колегиално спрямо хората с подобен проблем да се трият теми
14 мнения