Ех, колеги полицаи...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Ех, колеги полицаи...

Мнение от Иво » 04 Авг 2003, 13:04

Преди седмица някъде си карам по тая улица покрай стадион "Васил Левски", но посока НДК. Не знам името й. Нали знаете пешеходните светофари... Карам си и гледам червено, но няма хора и си минавам. Некав бакшиш ме изгледа лошо, защото му взех предимството, но са и той да види какво е... :D Спирам на светофара на НДК и зад мен хоп една астра ( патрулка ). Примъкват се до мен и ми викат накъде си? Казвам направо и тия викат спри на триъгълничето отсреща... Май трябваше да им отговоря: "абе в различни посоки сме... :) :) :)" Спирам на въпросното триъгълниче, точно там, където пътя се цепи и единия отива на горе, другия надолу. Идва тоя и вика знаеш за какво те спирам нали? Аз отговарям знам, обаче се бях заблеял и, за да не спирам рязко да предизвикам ПТП само погледнах, че няма пешеходци и минах. Нали така е по правилник. Ако не можеш да спреш безопасно продължаваш :) По-натам:

П: Еми ще пишеме акт и другия път по-внимателно.
Аз: Добре де баща ми ви е колега и ми е казвал в такива случаи да постъпвам точно така, защото е по-безопасно. ( Елеганто вмъкване на това за колегата, за да не си помислят, че ги заплашвам. )
П: Къде работи баща ти?
Аз: ( за миг се замислих ) Ъъ работил е дълги готини в криминалното в Перник... Ако искате да ви дам телефона му да се чуете... :)
П: Не мерси и лека вечер...
Аз: Лека и на вас :) :) :)

Така е... Колегите трябва да си помагат :D
*Забележка: баща ми не е работил никога като полицай ;)
Изображение
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 04 Авг 2003, 15:33

Хммм колеги а :lol: А после аз се чудя що ме питат кво работи Баща ми :arrow: Двете ми имена са точно копие на шефа на НСБП ли кво беше там :arrow: полковник Миланов :lol: :lol: :lol:
Ама аз късно се сещам да ги базикна :arrow: ам колега ви е 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Мнение от Momcho » 05 Авг 2003, 22:54

Еййй Иво,ти направо си ги закопал тия,а?Абе не мога да разбера,мене като ме спрат куки защо толкова много се спичам.Забравям ума и дума.Никога няма да ми дойде на акъла да вкарам такива палаври :lol: :lol: :yes: :yes: :yes:
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 05 Авг 2003, 23:13

Между другото като си говориш с тех си увеличаваш шанса доста... :) Аз имам една лепенка на ВИС2 на предното стъкло от 97-ма година май и те като я видат много и се радват :) Викат ааа тея са забранени :) :) :) Или има ли ги още тия ВИС? :) :) :) И после айде бегай и другия път да внимаваш :)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

ha ha ha ...

Мнение от Injector » 09 Авг 2003, 16:02

аз им казвам 4е в никакъв слу4аи да не ми пишат акт/ вси4ко друго може/ , щот баща ми щте ме пребие от бои. --Що бе питат те ? .. ами щто ви е колега и за него това щяло да е наи- голямото унизение "сина му да има акт. И веднага им искам имената за да ги по4ерпи татко за това 4е не са ми писали . :lol: :lol: :lol:
Изображение NEEDS GOOD DRIVER :smoke:

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 09 Авг 2003, 16:05

Идейно :D :D :D Ама стиа с тия гоуеми букви, че много дразни 8)
Изображение
Изображение

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 09 Авг 2003, 19:15

:D Injector мерси за идеята :yes: :yes: :yes:
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Мнение от Momcho » 09 Авг 2003, 23:22

:lol: Injector,това трябва да го пробвам.Бас хващам че ше мине,като ги знам нашите куки кви са.... :mha: :mha: :mha:
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

кандидат ентусиаст
Аватар

АБСОЛИУТНО .

Мнение от Injector » 10 Авг 2003, 11:21

ЛАКОМИ СА СИ КУКИТЕ . И НА СЕРИОЗНО/УБЕДИТЕЛНО РАЗКАЗАНА ИСТОРИИКА ЗАПО4ВАТ ДА БЛОКИРАТ , НЕ МОГАТ ДА ОСМИСЛЯТ ПРАВИЛНО СИТУАЦИЯТА НА МОМЕНТА И СА ГОТОВИ НА ВСИ4КО САМО И САМО ДА НЕ ИМ САЗДАДЕ ПРОБЛЕМ НЯКОИ . :P

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 10 Авг 2003, 18:32

:OT: Injector, неписано правило е, че когато се пише с големи букви (Caps Lock) потребителя "ВИКА". Ние не обичаме да ни викат, така че ще бъдем благодарни за напред да пишеш с малки букви, какво всички останали!
Благодаря!

кандидат ентусиаст
Аватар

A ха .

Мнение от Injector » 10 Авг 2003, 19:54

Добре де тогава закво са вси4ките тия екстри като не могат да се използват ? А за мен, ако вси4ки пишеха така, щеше да е супер . Добре съм с зрението . Но забележете как се натоварва зрението , ако 4етеш много/много дълги постове тук в БМВ, малкия шрифт натоварва . И пак ще питам ...- Защо са вси4ките тия глезотии щом 4овек не може да ги исползва ? Не е ли по добре сам да си преценява ? :?: :idea:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 10 Авг 2003, 23:14

:OT: брой 2!
Защо не пишат вестниците с такъв шрифт? Те натоварват още повече хора...? Глезотиите са, за да се използват умерено и на място! Разбира се, че е по-добре всеки сам да си преценява, но като лице на BMW Клуб България има определени правила и норми, които трябва да се спазват. Демокрация тук няма :twisted: :cop:

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 11 Авг 2003, 1:36

За да дразнат :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
Изображение

Назад към Страхотни истории