Поддръжка на кожен салон
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Herdim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530d
Re: Поддръжка на кожен салон
Не би трябвало да скърца (освен от чистота
), както каза колегата кожата става мека и приятна на допир, и доста по еластична. За аромата, не бих казал, че е гаден по-скоро са се постарали да оставят аромат на кожа, отколкото някаква друга ароматизирана химия. Усеща се само в началото, после изчезва.

Ще си взема от колегата, най-вече заради аромата на кожа. На нищо друго не ми харесва да ми мирише в колата 

- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
И аз съм много доволен от оригиналния препарат на БМВ. И миризмата му след нанасяне допринася повече за усещане като за нова кола.
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
Да помоля някой да сподели вкратце, как се процедира при почистване с БМВ козметиката? Под формата на пяна е, напръсквам, изчаквам и подсушавам само ли?
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
kolp написа:Да помоля някой да сподели вкратце, как се процедира при почистване с БМВ козметиката? Под формата на пяна е, напръсквам, изчаквам и подсушавам само ли?
Прочети първото мнение на тази страница (2):
viewtopic.php?f=116&t=265649&hilit=%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B0+%D1%81%D0%B0%D0%BF%D1%83%D0%BD+%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0&start=15
Не е работа за 15 минути, но няколко човека пробваха и споделиха че кожата става като нова

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- baholino
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535d
- Мечтае да кара: i3
- Детайли за колата: M-пакет
kolp написа:Да помоля някой да сподели вкратце, как се процедира при почистване с БМВ козметиката? Под формата на пяна е, напръсквам, изчаквам и подсушавам само ли?
Тази пяна на БМВ за почистване на кожа за нищо не става! И аз се подлъгах миналата година та си купих освен млякото с uv протекция, и от пяната. Какъв беше резултата: млякото почистваше впъти по-добре(а основната му функция не е да почиства) отколкото пяната(която служи основно за почистване!). Накая изхвълих пяната да не ми заема място в гаража.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо
не знам какво да кажа, в други теми много я хвалят? на мен по-скоро въпроса ми беше как се процедира при почистването, стъпка по стъпка.
- da6ip
- старши ентусиаст
-
kolp написа:не знам какво да кажа, в други теми много я хвалят? на мен по-скоро въпроса ми беше как се процедира при почистването, стъпка по стъпка.
никой не хвали пяната (!). хвалят "млякото" за подръжка.
отвори ли линка който ти пуснах? и прочете ли там какво пише?
прочетох разбира се, и ти благодаря за отделеното време. обаче отдолу мненията има колеги които събират пари за 10 кутии като това моето и явно не е чак толкова зле. ще пробвам и ще видя. мерси още веднъж
- da6ip
- старши ентусиаст
-
kolp написа:прочетох разбира се, и ти благодаря за отделеното време. обаче отдолу мненията има колеги които събират пари за 10 кутии като това моето и явно не е чак толкова зле. ще пробвам и ще видя. мерси още веднъж
това е точно млякото, което ползваме аз и другите колеги.
пяната е в метален флакон под налягане - спрей.
така че имаш правилния препарат.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2