Ех, колеги полицаи...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Ех, колеги полицаи...
Преди седмица някъде си карам по тая улица покрай стадион "Васил Левски", но посока НДК. Не знам името й. Нали знаете пешеходните светофари... Карам си и гледам червено, но няма хора и си минавам. Некав бакшиш ме изгледа лошо, защото му взех предимството, но са и той да види какво е...
Спирам на светофара на НДК и зад мен хоп една астра ( патрулка ). Примъкват се до мен и ми викат накъде си? Казвам направо и тия викат спри на триъгълничето отсреща... Май трябваше да им отговоря: "абе в различни посоки сме...
" Спирам на въпросното триъгълниче, точно там, където пътя се цепи и единия отива на горе, другия надолу. Идва тоя и вика знаеш за какво те спирам нали? Аз отговарям знам, обаче се бях заблеял и, за да не спирам рязко да предизвикам ПТП само погледнах, че няма пешеходци и минах. Нали така е по правилник. Ако не можеш да спреш безопасно продължаваш
По-натам:
П: Еми ще пишеме акт и другия път по-внимателно.
Аз: Добре де баща ми ви е колега и ми е казвал в такива случаи да постъпвам точно така, защото е по-безопасно. ( Елеганто вмъкване на това за колегата, за да не си помислят, че ги заплашвам. )
П: Къде работи баща ти?
Аз: ( за миг се замислих ) Ъъ работил е дълги готини в криминалното в Перник... Ако искате да ви дам телефона му да се чуете...
П: Не мерси и лека вечер...
Аз: Лека и на вас
Така е... Колегите трябва да си помагат
*Забележка: баща ми не е работил никога като полицай

П: Еми ще пишеме акт и другия път по-внимателно.
Аз: Добре де баща ми ви е колега и ми е казвал в такива случаи да постъпвам точно така, защото е по-безопасно. ( Елеганто вмъкване на това за колегата, за да не си помислят, че ги заплашвам. )
П: Къде работи баща ти?
Аз: ( за миг се замислих ) Ъъ работил е дълги готини в криминалното в Перник... Ако искате да ви дам телефона му да се чуете...

П: Не мерси и лека вечер...
Аз: Лека и на вас

Така е... Колегите трябва да си помагат

*Забележка: баща ми не е работил никога като полицай

- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Еййй Иво,ти направо си ги закопал тия,а?Абе не мога да разбера,мене като ме спрат куки защо толкова много се спичам.Забравям ума и дума.Никога няма да ми дойде на акъла да вкарам такива палаври

- Иво
- шПерко
-
Между другото като си говориш с тех си увеличаваш шанса доста...
Аз имам една лепенка на ВИС2 на предното стъкло от 97-ма година май и те като я видат много и се радват
Викат ааа тея са забранени
Или има ли ги още тия ВИС?
И после айде бегай и другия път да внимаваш 

ha ha ha ...
аз им казвам 4е в никакъв слу4аи да не ми пишат акт/ вси4ко друго може/ , щот баща ми щте ме пребие от бои. --Що бе питат те ? .. ами щто ви е колега и за него това щяло да е наи- голямото унизение "сина му да има акт. И веднага им искам имената за да ги по4ерпи татко за това 4е не са ми писали .

- Иво
- шПерко
-
- Deakon
- FX Master
-
- Кара: нафтата да става на пушек
- Мечтае да кара: без да плаща
- Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

АБСОЛИУТНО .
ЛАКОМИ СА СИ КУКИТЕ . И НА СЕРИОЗНО/УБЕДИТЕЛНО РАЗКАЗАНА ИСТОРИИКА ЗАПО4ВАТ ДА БЛОКИРАТ , НЕ МОГАТ ДА ОСМИСЛЯТ ПРАВИЛНО СИТУАЦИЯТА НА МОМЕНТА И СА ГОТОВИ НА ВСИ4КО САМО И САМО ДА НЕ ИМ САЗДАДЕ ПРОБЛЕМ НЯКОИ . 

A ха .
Добре де тогава закво са вси4ките тия екстри като не могат да се използват ? А за мен, ако вси4ки пишеха така, щеше да е супер . Добре съм с зрението . Но забележете как се натоварва зрението , ако 4етеш много/много дълги постове тук в БМВ, малкия шрифт натоварва . И пак ще питам ...- Защо са вси4ките тия глезотии щом 4овек не може да ги исползва ? Не е ли по добре сам да си преценява ?

Защо не пишат вестниците с такъв шрифт? Те натоварват още повече хора...? Глезотиите са, за да се използват умерено и на място! Разбира се, че е по-добре всеки сам да си преценява, но като лице на BMW Клуб България има определени правила и норми, които трябва да се спазват. Демокрация тук няма

- Иво
- шПерко
-
13 мнения
• Страница 1 от 1