Subaru Impreza WRX

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар

Мнение от Майна 6-та ген. » 10 Авг 2003, 7:51

Баварец,понеже искаш пример за серийна атмосферна кола със литрова мощност 100кс,но предупреждавам,че марката е недолюбвана от доста в клуба :idea: Та значи хонда сивик витек и срх витек1,6л-160, 169 и 175кс-както виждаш е над100кс/л, а при 2000сс след 2002г изкараха над 220кс, ако точно те интересува,ще намеря сайта :!: :arrow: а за друга марка не се сещам,май и няма с тези показатели,е тук ще скочат едни уно-та с ТУРБО,но за тях не беше приказката :!: :twisted:
Нonda forever

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 10 Авг 2003, 9:14

Е те 'тва не мога да го разбера ... Що се джафкате :?: Коли по земята хубави много ... Не мога да разбера защо другите фенове влизат в този форум :?: Сигурно за да се заяждат ... Типично по български. Заклет фен съм на BMW. Много заклет. Но това не значи, че отричам другите добри автомобили. Колегата отвори тази тема за да си сподели мнението. Неговото мнение. И не задължава никой да му го споделя. Свят широк - хора всякакви. Както и мнения. А вие взехте да спорите коя кола по-добра...
bawarec - верно брат аз не знам за друга СЕРИЙНА кола със литрова мощност 100 кс/литър и то нормално аспирирана. Това е едно от най-забележителните неща във BMW - двигателя. Когато BMW са правели двигатели за самолети повечето от тези марки за които се спори не са и съществували... Интересно защо тогава наричат BMW "Ниско летящи самолети" :?:
Спомена се за WRC. Само че този който го спомена малко е в грешка. WRC е спецификация, а не наименование на шампионат. WRC - World rally CAR, а не Championship.
Или пък споменавате турбо моторите. Ами и ТАКИВА мотори може да прави BMW. И то според мен най-добрите. Как ви се струва 1000 кс/литър литрова мощност :?: Пример: Началото на 80-те във Формула 1 са имали мотор 6 цилиндъра, 1500 куб.см., турбо с 5 бара налягане и мощност 1500 к.с. Пилот им е бил Герхард Бергер.
Моята причина да съм фен на BMW е тази, че като млад шофьор имах ЩАСТИЕТО да покарам една великолепна кола - BMW 635CSi. Именно поради това, че всичко беше направено за шофьора ме заплени най-много. То това е слогана на BMW - "The Ultimate Driving Machine" или "Най-добрата машина за шофиране". Затова и ние сме си фенове на тази марка, защото като седнем в любимия си автомобил знаем, че всичко в колата е направено заради нас - шофьорите. Ние се чувстваме едно цяло с автомобила. Мога да кажа, че съм карал доста различни автомобили, много от тях са били около или над 150 кс, но никои друг автомобил не ми е дал това чувство.
В обобщение искам да кажа: ХАРЕСВАЙТЕ СИ КАКВИТО СИ ИСКАТЕ КОЛИ, НО НЕ СЕ ОПИТВАИТЕ ДА СИ НАЛОЖИТЕ МНЕНИЕТО ИЛИ ДА УБЕДИТЕ ДРУГИТЕ В ПРАВОТАТА СИ. ВСЕКИ СИ Е ПРАВ ЗА СЕБЕ СИ.

П.С. Не взимам и не искам да взимам страна в този пореден спор. Както и не искам някой да споделя мнението ми, защото това е МОЕТО мнение. Просто споделих с вас колеги вижданията си. Имам и други доводи, но бих ги казал на :bchug: с когото и да е. Било то съмишленик или опонент.
PEASE !
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

Аватар

Мнение от Майна 6-та ген. » 10 Авг 2003, 10:01

:bchug: и от мене :D изобщо тук не исках да споря,само отговорих на въпрос на колегата и не държа някой да ми харесва марката :!: а,щом съм тук,значи имам симпатии към вашата :bchug:
Нonda forever

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 10 Авг 2003, 10:02

maggkrabar написа:
bawareca написа:Кви награди бе пич :shock: Тука говориме за принципни неща 8)

беемвето няма да стане по-хубава кола, ако постоянно плюете другите марки. няма начин. само дразните хората и те се ядат с вас, твай

Глей ся, тука обикновено хората влизат или да споделят любовта си към БМВ, или да се дракат с влюбените в БМВ :x Много,много е писано по тея въпроси и всяка такава спорна тема завършва накрая по два начина: :arrow: или с извинения :arrow: или се заключва :idea:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 10 Авг 2003, 10:24

bawareca написа: или се заключва :idea:

.. а ключаря е на линия!

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 10 Авг 2003, 10:27

BIG BROTHER'S WATCHING :!: :wink:

Аватар

Мнение от Майна 6-та ген. » 10 Авг 2003, 10:30

:evil: Е,ключарю,това вече не ми хареса
Нonda forever

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 10 Авг 2003, 10:45

bawareca написа:Кви награди бе пич :shock: Тука говориме за принципни неща 8)

Еее,за принципни неща де.Че те организаторите на подобно мероприятие барем по една бира нема ли да дадат на winner-а?По принципно нещо в случая има ли? :D :D :D
И стиа с тая информация от нет-а вече де(на 6-та генерация говоркам).Нет нет,ама не е ми-нет,ами си е само нет. :D :D :D

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 10 Авг 2003, 10:57

Майна 6-та ген. написа:Та значи хонда сивик витек и срх витек1,6л-160, 169 и 175кс-както виждаш е над100кс/л, а при 2000сс след 2002г изкараха над 220кс, ...

Я ми разкажи за върт. момент на въпросните двигатели :lol:
:lol: :lol:

Аватар

Мнение от Майна 6-та ген. » 10 Авг 2003, 11:24

:idea: 150нм/7000об и съответно 196нм/5900об-все пак не караме трактори,нали а бързооборотни машини :!: 8)
Нonda forever

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 10 Авг 2003, 13:40

Их,2002,2003....2010 г.Пак говорите за най-новото по списанията.Виж какво инфо ще ти пусна сега.Преди 2 години на дедото тотално му грохна жигулето и реших да му направя жест с една количка.Един приятел ми каза,че за 2000 лв се продава някаква Корола,стара ама била много добра.Викам дай я.Докара ми я.Гледам,най-обикновено японско сандъче,84'г,попрогнило тук,там.Взех я на доверие.Обаче докато му я закарам я покарах и направо се изумих(все пак говорим за кола '84г).Двигател 1.3 12V,87 к.с.Отзад независимо окачване макферсон.За аспух тръба от начало до края.Направо вървеше като изстребител,подскачаше като топче.Въртях я в центъра на Драгалевци като пумпал.Изпреварваше по околовръстното за секунда.И возеше меко като голяма кола.На планинско каране се държеше направо чудесно,беше адски пъргавка.Абе беше си направо спортна количка,и то без пари.Много ме изкефи.Много добро сандъче. :D :D :DПредставете си дедото как се радваше като малко дете.Беше си карал само жигулата 30 годинки.Тойотата още си е добра,ама нещо много прогни,ма на село кой ти ги гледа тия неща. :D :D

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 11 Авг 2003, 14:47

ОООООО сега да не вземете да ми хвалите и Хюндай :?: Имал съм НЕщастието да карам такъв сандък :arrow: Че той е всичко друго но не и Драйвер Френдли :no: Серииния касетофон е на ДВЕ ръце разстояние,Волана НЕ се регулира в никва посока :dunno: ,Седалката е къса и тясна все едно табуретка или стол в ученическа столова,Съединителя твърд като камък :arrow: Спирачката мека като :gay: Контролни прибори :arrow: Температура на водата,Скоростомер и Бензиномер показващ че имаш Бензин дори когато си спрял(голяма екстра ей) та да може да олекнеш с някой друг литър някъде си :!: АААА скоростния лост :arrow: Ръката ти описва движенията на шофьор на Камаз из купето :nono: и това е кола 96ли ква беше :!: :!: ААА и най важното :arrow: още като НОВА имаше РЪЖДА тук там :mha: :mha: :mha:
ЕТО ТОВА СА МОЙТЕ ПРИЧИНИ ДА "ОБИЧАМ" източните коли :!: Айде халал да са ви :wave:
Аз моя избор съм го направил ВЕЧЕ :!:

Аватар

Мнение от Майна 6-та ген. » 11 Авг 2003, 17:35

:idea: абе тъй,тъй,ама не съвсем,че като погледна на запад и видя полски писоар(фиат),нали няма да асоциирам с комшиите немци :?: просто разликата между тях е както и на изток м/у корейци и японци :ok:
Нonda forever

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 11 Авг 2003, 19:03

ОООООО сега да не вземете да ми хвалите и Хюндай

Ми и те Трабантът,Вартбургът,Опелите,Фордовете и ... са немски коли,ма по техните достойнства не съдиш за БМВ,нали?Всяко стадо си има мърша...
Топикът вече си загуби смисълът.Говорехме за Субару,отидохме на майната си.Моля,ако някой има нещо против Субару да казва бързо,че доматите съвсем се вкиснаха вече.Да идвам да се замеряме. :D :D :D
Понеже това е БМВ форум не искам повече да хваля друга марка,но ако някой иска и ако модераторите разрешат бих могъл да ви разкажа няколко интересни случки със едно Субару,след което можете да прецените за качествата на тази кола в най-общ план.Но само ако представлява интерес за някой и модераторите нямат нищо против.Обещавам да не цитирам информация от интернет. :smoke:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Авг 2003, 19:46

да. новото sti заедно със новото mitsu evo 8 са дефиниция за "джобни ракети"... леки, по 270-300 коня със 4x4... относително евтини и което е наи-важното - със много голям тунинг резерв...

алекс
трабант 601s

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории