Чудя се........

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 20 Юли 2006, 12:27

Кучето е приятел на човека не мога да му причиня.....(багажник) :mhihi: :mhihi:
На жената ако взема корса да се развозва ще трябва да измислят "ден на катастрофата" :mhihi: :mhihi: и тогава да си кара....

Мисля обаче да дам на кучето да кара ,жената в багажника, детето на гледачка и аз и купето на морето.......

Са сериозно- ще го сменям няма начин ще търся Е36 комби- нещо 320 или 324 ба ли го :( :(
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 20 Юли 2006, 14:19

На е36 комбито фабрично има мрежа, която разделя багажния отсек от пътническия, много е удобно като возиш кученцето, щото и аз карам комби, само че е е30 и я нямам тази екстра, та като кача моето кученце (50 кила пес немска овчарка, зла на жлът брабиняк :mhihi: ) и никой не ще да се вози в колата, щото дзверо се прхвърля и на задната седалка и оттам тоже може да маже :mhihi: ... Та мисълта ми е, че е36 комби те урежда идеално, нема кво да го мислиш толкова - всички ще са доволни, ти - защото пак си с БМВ, а жената, детето и кучето - щото има място и ред. Я си представи, че ти се беше размрънкала да взимате въобще неква друга кола (семейна демек), щото даже БМВ комбито си е изрод и не прилича много на семейно возило, тогава кво щеше да правиш? :mhihi:
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 20 Юли 2006, 16:30

Неща да си представя даже пепел ти на устата.. :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 20 Юли 2006, 16:46

Мисля , че не винаги трябва да се съобразяваме с мнението на нежните половинки, защото има нещо вярно в изказването на един приятел,който казваше, че и "Най умната жена няма акъл, колкото най простия мъж"
В купето също си има място за кучето да се чувства удобно животното, стига разбира се да не е някъв огромен звяр де, така че не е нужно да се набутваш за комби, което за БМВ изглежда като линейка от " Бърза помощ" , бахти и грозотията :shock:
Допълнително решение е и багажник на покрива

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 20 Юли 2006, 18:07

Представяш ли си? Купе с багажник на покрива !!!!! И кво ,отгоре жената и кучето стискат та се кине.. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 20 Юли 2006, 18:59

furnata написа:Представяш ли си? Купе с багажник на покрива !!!!! И кво ,отгоре жената и кучето стискат та се кине.. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Попрекалих наистина :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 20 Юли 2006, 23:44

е и аз съм горе долу в подобно положение само песа ми липсва но и без това не ги обичам много много пък и жената има алергия към всичко което е с козина :mhihi: и засега гледам в купето има място за всички :mhihi: аи бебока ми е на 3месеца само като натоваря количката отзад място за багаж ако се пътува по за дълго няма не че миналата седмица не се натоварихме 4 души+бебока и пълен багажник и така към търново за 3 дена!а и така като си погледна задницата на колата и видя лепенката че има бебе в колата ми е малко странно :mhihi: не се връзва на общия замисъл на купето :mhihi: та така не мисля да го сменям скоро защото купенцето ми е истински мило :roll: е ако изкочи някое комбинизонче 325тдс може да се заформи някое бартерче

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 22 Юли 2006, 10:57

Камене и на мойто има такава мрежа против кучета :mhihi:
Ма пак не бих го качил.Това е въпрос на човек ,повечето хора ги харесват и им се радват е и аз не ги мразя ама не са ми приоритет и жена ми гледа куче немска овчарка но тя е вързана на двора и това е къде да го водя с колата нали трябва да седи да пази къщата :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 22 Юли 2006, 11:19

vld написа:Камене и на мойто има такава мрежа против кучета :mhihi:
Ма пак не бих го качил.Това е въпрос на човек ,повечето хора ги харесват и им се радват е и аз не ги мразя ама не са ми приоритет и жена ми гледа куче немска овчарка но тя е вързана на двора и това е къде да го водя с колата нали трябва да седи да пази къщата :mhihi:

Ма то мойто е дребно и си го водя навсекаде :mhihi: :mhihi: :OT:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Предишна

Назад към E36