Удължаване на гаранция
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- PRASCHO
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW X6 40 D
Удължаване на гаранция
Здравейте,
Смятам да удължа гаранцията на моята Х6, и се чудя дали да ходя чак до М-кар или да избера Дару кар или Камор. Полага ми се безплатна диагностика и ми се иска да се направи наистина, а не да се претупа. В миналото с Камор нямах добър опит, с Дару кар пък никакъв, и ми се иска да чуя мнения по въпроса.
Смятам да удължа гаранцията на моята Х6, и се чудя дали да ходя чак до М-кар или да избера Дару кар или Камор. Полага ми се безплатна диагностика и ми се иска да се направи наистина, а не да се претупа. В миналото с Камор нямах добър опит, с Дару кар пък никакъв, и ми се иска да чуя мнения по въпроса.
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Re: Удължаване на гаранция
Предполагам, говориш за BMW Repair Inclusive. Това е гаранция, давана директно от БМВ и принципно няма значение, откъде ще я купиш, защото важи навсякъде. За дилъра ти си решаваш, моя опит е да се стои далеч от сервиза на Камор, Дару са доста по-добре, за М-кар незнам, а моята я карам само в Бова Кар - Бургас.
За диагностиката не мога да дам акъл къде. Единствения начин да си сигурен е да им висиш на главата... все пак, ако не си имал оплаквания, незнам какви грешки може да е записала...
За диагностиката не мога да дам акъл къде. Единствения начин да си сигурен е да им висиш на главата... все пак, ако не си имал оплаквания, незнам какви грешки може да е записала...
I love the sound of V8 in the morning...
- PRASCHO
- Потребител
-
За Бова съм чувал само добри неща, даже човека ми се беше обадил да отида при него, но Бургас ми е далече. Остава да реша Дару или М-кар.
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Глас от мен за М Кар.
Лично моята я поддържам само там и вече близо 3 години нямам никакви ядове.
Мнението ми за Дару Кар е, че не са нищо особено, но пък е базирано предимно на инфо от приятели, та не знам дали е акуратно.
Лично моята я поддържам само там и вече близо 3 години нямам никакви ядове.
Мнението ми за Дару Кар е, че не са нищо особено, но пък е базирано предимно на инфо от приятели, та не знам дали е акуратно.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
Един приятел си направи удължена гаранция на неговата Х1. Няколко седмици след това му изгоря навигацията. В Камор му я смениха без никакви проблеми. Остана много доволен.
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
Колко струва това да си удължиш гаранцията?
- PRASCHO
- Потребител
-
Колата трябва да е в гаранция със спазени интервали за обслужване в оторизирани сервизи. Цените ги има в BMW.bg
- cww
- Д-р Хаос
-
Също така важно значение има дали колата е купувана нова от България или друга страна членка на ЕС, тъй като автомобилите, купувани отвън, нямат включен BSI и оттам цените за удължена гаранция са съвсем различни.
При всички положения обаче инвестицията си заслужава.
- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
RuM6n написа:Колко струва това да си удължиш гаранцията?
cww написа:Също така важно значение има дали колата е купувана нова от България или друга страна членка на ЕС, тъй като автомобилите, купувани отвън, нямат включен BSI и оттам цените за удължена гаранция са съвсем различни.
Колата на моя приятел беше купена чисто нова от Швейцария. Той си направи удължена гаранция в БГ. Струваше му малко над 1000 лв. мисля. Определено си заслужава инвестицията.
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
Моята е купувана нова от Бг но гаранцията е изтекла вече, а за съм втори собственик и колата е на под 100 000км , ако има значение това. Дали ще може да се удължи гаранцията и клко ще струва в този случай?
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Няма да може-цената варира според лимита на км от 2,5 до 3,5к лв до 120к км и три години допълнителна гаранция!
http://www.bmw.bg/bg/bg/owners/bmw_serv ... lator.html
http://www.bmw.bg/bg/bg/owners/bmw_serv ... lator.html
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- cww
- Д-р Хаос
-
Може и доста повечко да е от 3500 лв. Особено ако няма BSI. 
Отделно този малоумен конфигуратор в сайта е крайно неточен и неинформативен. Затова е най-добре в някое от представителствата на марката човек да попита и да се запознае с различните варианти за удължена гаранция.

Отделно този малоумен конфигуратор в сайта е крайно неточен и неинформативен. Затова е най-добре в някое от представителствата на марката човек да попита и да се запознае с различните варианти за удължена гаранция.
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
Благодаря за отговорите
, явно няма да стане а и за 4000лв ще сменя ангренажа, обслужване на АСК и раздатката, че и други работи.

13 мнения
• Страница 1 от 1