Газов инжекцион 330ci? Предимства и недостатъци. Съвети?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- zl000
- Потребител
-
- Кара: E46 , E64
- Детайли за колата: 318 i , 635 d
Re: Газов инжекцион 330ci? Предимства и недостатъци. Съвети?
mladfen написа:zl000 написа:mladfen написа:uCnaHeTcA написа:Някакви мнения за ГИ Томасето ?
Томасето непроизвеждат инжекциони, а отделни компоненти като редуктори, клапани и по-дребните аксесоари
Това което ще ти сложат ще бъде с изпарител, евросонда и зарядно на Томасето и инжектори Валтек или Rail
Компютъра и окабеляването ще са някакви я полсти я румънски като мога да ти гарантирам че какъвто и да ти сложат дори и най-евтиния турски при добри настройки колата ти би трябвало да върви и гори едно към едно със скъпите системи
Колега аз съм с Томасето стаг 200 за Е46 - 318 - 118 коня ... Компютъра си е Томасето Италиа . Върви идялно . Също имат и за по-големи двигатели . 3 години пълна гаранция 100 000 км . Газ- евтена . ПЕРФЕКТНО
Да на газ е доста по-добре икономически
Иначе компютъра и окабеляването ти са на АС-Autogas Italy
Томасето не произвеждат компютри, сензори, датчици и инжектори
За справка http://www.tomasetto.com/a_ENG_2_1.html
Да това е Сета на Томасето- и както пита колегата горе мнението ми е че аз съм с този Сет и съм мн доволен

БАТЕ СА - BMW SWAG .mp3
mladfen написа:zl000 написа:mladfen написа:uCnaHeTcA написа:Някакви мнения за ГИ Томасето ?
Томасето непроизвеждат инжекциони, а отделни компоненти като редуктори, клапани и по-дребните аксесоари
Това което ще ти сложат ще бъде с изпарител, евросонда и зарядно на Томасето и инжектори Валтек или Rail
Компютъра и окабеляването ще са някакви я полсти я румънски като мога да ти гарантирам че какъвто и да ти сложат дори и най-евтиния турски при добри настройки колата ти би трябвало да върви и гори едно към едно със скъпите системи
Колега аз съм с Томасето стаг 200 за Е46 - 318 - 118 коня ... Компютъра си е Томасето Италиа . Върви идялно . Също имат и за по-големи двигатели . 3 години пълна гаранция 100 000 км . Газ- евтена . ПЕРФЕКТНО
Да на газ е доста по-добре икономически
Иначе компютъра и окабеляването ти са на АС-Autogas Italy
Томасето не произвеждат компютри, сензори, датчици и инжектори
За справка http://www.tomasetto.com/a_ENG_2_1.html
Точно това уточнихме днеска с майстора. Компа ще е Тамона

1год или 30хил.км. малко ли са за гаранция или

- zl000
- Потребител
-
[/quote]
Е ми толкова ти дава
Важни са и майсторите провери сервиза и давай
Аз лично бях в такъв от който : Кайени , Туднри ,С-класи , Х5 4.8 - 2008-ма ... и тн бяха останали доста доволни цените бяха добри тва ти е играта 

Е ми толкова ти дава

БАТЕ СА - BMW SWAG .mp3
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
uCnaHeTcA написа:Точно това уточнихме днеска с майстора. Компа ще е Тамона![]()
Еми това е най евтиното колега

След няколко безсънни нощи, май ще се ходи до Търново за ЛандиРенцо, колкото и по-скъпа и по-далеч да е... Току-що говорих с дистрибутора им там, но са запълнени 10дни напред, та ще го измислим кога и как.
700-800лв. разлика не е малка, но като ще е гарга (газ) - да е рошава
Мисля, че правя разумен избор ?
700-800лв. разлика не е малка, но като ще е гарга (газ) - да е рошава

- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
uCnaHeTcA написа:След няколко безсънни нощи, май ще се ходи до Търново за ЛандиРенцо, колкото и по-скъпа и по-далеч да е... Току-що говорих с дистрибутора им там, но са запълнени 10дни напред, та ще го измислим кога и как.
700-800лв. разлика не е малка, но като ще е гарга (газ) - да е рошава![]()
да

- landolin
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535ix, 2012
uCnaHeTcA написа:

30хил. гаранция са нищо колега, особено за газ! Дори и на Fobos гаранцията е 100хил. км и 2 години!
Трябва да имаш в предвид, че доста от инжекторите на пазара изкарват по 30-40хил. затова по добре, че си се насочил към Ланди

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Landi Renzo са си класика... ич не съжалявай - инвестицията ще ти се избие във времето 

Si non confectus, non reficiat.
Значи чакаме ред 
Дано майсторите се окажат добри, че почти нищо не мога да намеря в нет-а за дистрибутора на Ланди Ренцо за Търново

Дано майсторите се окажат добри, че почти нищо не мога да намеря в нет-а за дистрибутора на Ланди Ренцо за Търново

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Колега, започнах да чета темата отзад напред, но не видях цената ти, само някаква 700-800 лв. разлика, може да съм пропуснал.
Та исках да те питам защо се насочваш към Томасето и не искаш БРЦ?

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

BMWPOWERRR_ACM написа:Колега, започнах да чета темата отзад напред, но не видях цената ти, само някаква 700-800 лв. разлика, може да съм пропуснал.
1250лв. е Томасето, което ми предлагат, Тартарини е на цената на Ланди Ренцо - 1950лв.
БРЦ не знам кой в северна Б-я го монтира

- stenli_bmv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535д
uCnaHeTcA написа:BMWPOWERRR_ACM написа:Колега, започнах да чета темата отзад напред, но не видях цената ти, само някаква 700-800 лв. разлика, може да съм пропуснал.
1250лв. е Томасето, което ми предлагат, Тартарини е на цената на Ланди Ренцо - 1950лв.
В Стара Загора ланди ренцо излиза-1650

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
uCnaHeTcA написа:BMWPOWERRR_ACM написа:Колега, започнах да чета темата отзад напред, но не видях цената ти, само някаква 700-800 лв. разлика, може да съм пропуснал.
Ясно колега. Ако ти се разкарваше малко можеше видиш кой го монтира в централна България, но нищо.
stenli_bmv написа: В Стара Загора ланди ренцо излиза-1650
То кога ще е Ланди Ренцо на тези цени, да дойде в Казанлък, та да му сложат БРЦ за още 5 стотака примерно.

In God we trust, all others we track.

А да драснете по 1 мнение направихте ли интервенцията и как е доволни ли сте (минало е над месец все пак
)? Колко излезе, марки, къде (може и ЛС). А и да попитам също така системите на фобос биха ли свършили работа за 330-ката?

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- zl000
- Потребител
-
Rainbow написа:А да драснете по 1 мнение направихте ли интервенцията и как е доволни ли сте (минало е над месец все пак)? Колко излезе, марки, къде (може и ЛС). А и да попитам също така системите на фобос биха ли свършили работа за 330-ката?
Биха но по скоро недей . Фобос става - Маде ин Итали екстра !
БАТЕ СА - BMW SWAG .mp3