Subaru Impreza WRX

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 09 Авг 2003, 15:12

RAFF написа: мисля че ще кандисам и на тоя барутник дето е на подписами

:lol: :lol: :lol: Барутник ли казваш :?: :!: :?: :!: И аз искам такъв барутник :shock: :shock: :shock:
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Otnovo_az » 09 Авг 2003, 16:03

...

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 09 Авг 2003, 16:07

landikar написа:Няма човек,карал Субару,който да не е станал заклет фен веднага.

Е, да ама за мое щастие аз първо покарах БМВ. И наистина съм му заклет фен.

Слушай сега, не ми се спори за глупости повече. Това което съм написал в началото на тази тема, си беше едно мое лично и субективно мнение. Бърз автомобил е, но изобщо, ама изобщо не можа да ме впечатли. Бързо тръгва - да ОК, това е супер. И само това. Просто наистина имах желание да видя по-отблизо това субару и имах късмета, да срещна човек с такава кола, но останах разочарован. Моля престанете да плюете колата на този човек, щото неговата годишна заплата не е като нашите и колата си му е редовна. Добра е, но НЯМА тръпка за мен в този автомобил.

landikar написа:Alpina звучиш като пръдня в асансьор с тези думи.

Благодаря ти за определението, ти звучиш като пикня на пеленаче. Качил се от 1.3 л кола на нещо по-бързо - и айде открихме киселото мляко! Аз искам автомобил с над 400к.с. (с атмосферен двигател), а не двулитрови прахосмукачки. Тях ги оставям на теб. Айде точка на разговора. Ако искаш да ми защитаваш Субаруто - не го прави за мен, не обръщам особено внимание на тази кола след като я видях. И още нещо - дай да не се обиждаме, щото да си спорим за коли от картинките на авто списания не ми се вижда много идейно. Мир да има.

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 09 Авг 2003, 16:16

Отново Аз (няма ли най-накрая да си сложиш името),
Казах , че не съм се изкефил на ускорението, а не че субаруто върви бавно. Виждаш ли разликата? Субаруто е лудо за ускорение, за М3 незнам, но всички останали модели БМВ ще ги къса на старт. Споделих, че след като 3 години изтърквах гуми по улиците на БГ, съм претръпнал към ускоренията и не ми правят впечатление. За качествата на субару няма да говорим, колегата неведнъж го е водил на сервиз за тези 2 месеца, през които се познаваме. Но за тази цена, можеха малко по-удобно да го направят вътре. Ама японци, на тях само двигатели им дай да наточват...
Друго - откъде разбра, какво ми е БМВто и че е 84 година???

Потребител
Аватар

Мнение от Otnovo_az » 09 Авг 2003, 17:10

...

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 09 Авг 2003, 17:53

Качил се от 1.3 л кола на нещо по-бързо

:D :D :D Мале,мале.Добре,че ми припомни какво съм карал преди 10-на години.Само да ти кажа,че много отдавна в гаража ми е имало поне една кола с не по-малко от 150 к.с. под капака и 2.0 литров двигател.И при всичките си впечатления,които съм писал,аз съм бил зад волана.Пиши компетентно и няма да има проблем.Ти в случая правиш манджа с грозде.Хубаво,че обичаш баварката.Аз не съм влюбен безумно в БМВ-тата,признавам си този ГРЯХ,но са ми сред фаворитите,защото съм ги сравнявал с много други коли и съм се убедил в техните предимства.Не мога да говоря въодушевено само от ентусиазъм за прослава на нещо отдавна известно по целия свят.Интересно когато говорите за бързи коли,веднага намесвате Мpower-ите.Защо веднага излизате с върховите модели на БМВ.Колко такива има по нашите улици?И как можете да ги познавате,като много рядко някой се е качвал на такава кола?Аз съм решил да докопам нещо такова,но преди да съм го карал,не мога да го сравнявам с нищо.Карал съм Субару с турбо и без турбо доста време и затова казвам,че говорите глупости по адрес на тази марка :D :D :D Обаче на вас акъл не ви трябва и затова няма да се опитвам да ви разубеждавам повече

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 09 Авг 2003, 19:51

ОК, разбрахме се. За какъв акъл говориш? Субару - най-добрата кола от всички! Това ли се опитваш да ни научиш?
Не съм магаре, знам че има и други марки автомобили. Но не мисля, че някога ж моя живот ще имам възможност да си пазаря кола както си купувам хляб. Ако имам някога възможност, то тя ще е само една - затова залагам на сигурното. Иначе разчитам на късмет да тествам автомобилите - така карах Х5, и се возих на М3, въпросното субару и множество други автомобили. Ако бях тъп, щях да кажа намоя колега - мани ги тези субарута, изобщо неми говори за тях(както правят почти всички любители на автомобили с вградени японски прахосмукачки относно БМВ). Аз подходих с много ентусиазъм, колата е бърза но не ми хареса. Да тръгнеш да ме убеждаваш в обратното е глупаво и безмислено. Ако имам възможност да покарам Ево 7 бих пробвал да видя там как са нещата. Така че - не ми се спори повече, японските автомобили не могат да ме тргонат особено. Поне засега. ;-)

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 09 Авг 2003, 21:27

landikar написа:

Интересно когато говорите за бързи коли,веднага намесвате Мpower-ите.Защо веднага излизате с върховите модели на БМВ.Колко такива има по нашите улици?

Аве колега/тва е комплимент/ с кво да сравняваме СУБАРИ Sti ili WRX :?: Щото тука когато и да се е писало за СУБАРИ все е ставало дума за тези модели, с 316 ли да ги сравняваме :?:
Ето ти и едно друго сравнение: Аз пък мога да ти разкажа за една случка м/у Е30 и СУБАРИ ЖУСТИ, и двете на по 13-14 г. :arrow: и БМВ-то му се изкриви капака и калника, пук СУБАРИТО се скъси 10-15 см. :shock: Не че е лоша табуретка...........

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 09 Авг 2003, 21:28

bawareca написа:
landikar написа:

Интересно когато говорите за бързи коли,веднага намесвате Мpower-ите.Защо веднага излизате с върховите модели на БМВ.Колко такива има по нашите улици?

Аве колега/тва е комплимент/ с кво да сравняваме СУБАРИ Sti ili WRX :?: Щото тука когато и да се е писало за СУБАРИ все е ставало дума за тези модели, с 316 ли да ги сравняваме :?:
Ето ти и едно друго сравнение: Аз пък мога да ти разкажа за една случка м/у Е30 и СУБАРИ ЖУСТИ, и двете на по 13-14 г. :arrow: и БМВ-то му се изкриви капака и калника, пук СУБАРИТО се скъси 10-15 см. :shock: Не че е лоша табуретка...........
хахаахаххахахаххахах :D :D :D
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 09 Авг 2003, 22:38

ОК, разбрахме се. За какъв акъл говориш? Субару - най-добрата кола от всички! Това ли се опитваш да ни научиш?

Категорично не.Би било много смешно от моя страна.Аз лично искам MPower.Страшно ми харесва всичко в тази кола.Ма много пари са,все още.Като кола за магистралата е направо мечта.Или пък Е420 на омразният тук МБ.
Bawareca,ма не треа веднага срещу нещо що годе добро да се перчи М-ката.Тя си е М-ка и толкова.Който има пари си я купува.Който няма я гледа.Яките коли на Субару не се произвеждат серийно,щото японците имат ограничения на мощността.Затова няма Субару 400 к.с.Серийно са най-много 250 к.с.Обаче конструктивно залагат възможности за много як тунинг,като на Ланчиите.Тогава вече е по-интересно.Много по-интересно.Само за информация ще ви кажа,в Щатите(където Субару има вече много привърженици) се предлагал тунинг на Импреса за 380 к.с. за 10000 щ.д.От 0-100 ускорявала за 3.2 сек.А имало и нитросистеми за мощности до 800к.с. :shock: :shock: :shock: Ма Щатите де са на майната си.
Пък и защо толкова се зъбите на турбините.Екстра работа са си даже.То не е тука местото,ама да кажа все пак.Имам под ръка турбина за БМВ,който иска да се обади. Грамадна,американска,разкошна,и нова.На добра цена,мисля.Пробвах я,но не ми върши работа,за съжаление.Но за БМВ... :roll:
Последна промяна landikar на 09 Авг 2003, 22:56, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maggkrabar » 09 Авг 2003, 22:45

еми да сравняваме тогава емпауъра с танк, а?

танка е по-яка машина от емпауъра, щото ще го смачка като консерва!!! начи почитателите на танковете да презират сички, каращи беемве, щом като дефектен танк 34-та година размазва кат нищо върховия модел на беемве...

bawareca, бе ти четеш ли си изобщо постовете? че то джъстито прилича на стероидна зазка по размери, ти с беемве ли си хукнал да го сравняваш?

да не земете в подкрепа на любимата марка да провеждате и краштестове?!?

и на божурище, за сведение, не се бягат само супер расови машини, а обикновено са разни оплювани от вас таралясници - опелчета, фиатчета, японски прахосмукачки. с тях се бяха само емпауъра, останалите баварки трупат слава само по форумите :)

на божурище прави впечатление, че беемветата се бягат само... с беемвета. що ли? две-три беемвета се пуснаха с една лада и оттогава кротуват, явно чакат по-безопасни коли :ok:

беемвето е готина кола, спор няма, емачапа толкоз?!?
Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 09 Авг 2003, 23:57

БМВ то е толко готина кола колкото ти харесва :wink: Като всяка друга :!:
А постовете не си ги чета щото ме е срам :oops: Откакто ти пишеш в този форум/ и в други/ си ми станал идола по стилистика и логика :roll: Просто неотразим :!:
Ми вий сте мноо весели пичове :arrow: ся слагате ино БМВИ, най-обикновено, серийно, и слагате до него няква там бегачка на 400м. и после видите ли :arrow: то мноо куцо било БИИМВИТО :!: Ми дай да ги блъскаме тогаз, щото да видиме комплексно за що иде реч 8) Вий да сте видели в некое списание да има тест на коли и да е само по критерий ДРАГ РЕЙС :?: :?: Аз щото не съм :!: А да си видял някъде да сравняват БМВ със СУБАРУ :?: Аз не съм :!:
А като ми говорите за ефективност на двигателите :arrow: моля даите ми пример за СЕРИЙНА кола със литрова мощност 100 к.с. Ама атмосферен мотор не ТУРБО :!:
Или да си говорим за Ф1, където хората са от 4год. пък в последните три техните мотори все най-добрите :!: И това е една малка фирмичка която не може по нищо да се мери с ФИАТ, ДАЙМЛЕР-КРАЙСЛЕР, ТОЙОТА, а дори и с РЕНО :idea: Ама кво стаа :arrow: ГАЗИИИИИМ :!:
Пък ако искате да направим експеримент, щото казвате БМВ-тата се бягали с БМВ-та само :arrow: сигурно щото ни е страх :idea: Аз карам голяма семейна кола и без да се уморявам минавам на ден по 100-130 км. в София и тва че някое примерно УНОТУРБО е по-бързо от мен на старта хич не ме грее :!: Обаче ако искате, намерете една кола, която да е подобна по характеристики с мойта 5-ца :arrow: 1.5 тона 2л. мотор, 2 клапана на цилиндър и да ги пуснем. Даже не поставям условие да й е набор :arrow: щото мойта е произведена '79 г.

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 10 Авг 2003, 0:57

:? :? :? Ей,де да го търсим това нещо сега бе.Трудна работа.Ша има и такова,ама още е рано.Ма да знайш че ще е Опел.Засега зимай наградата поради отказване на противника :D :D :D

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 10 Авг 2003, 1:16

Кви награди бе пич :shock: Тука говориме за принципни неща 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maggkrabar » 10 Авг 2003, 2:55

bawareca написа:Кви награди бе пич :shock: Тука говориме за принципни неща 8)

право говориш. за принципни неща. ама къф е тоя принцип да сравнявате една кола с друга, като на първата изтъквате предимствата, а на втората - недостатъците. точно това правите, когато сложите беемве до друга кола. хубав принцип, няма що...

П.П. радвам се, че си ми станал фен. фен клуб ще имам ли? нали сте сериозни хора, начи мога да се надявам 8)

беемвето няма да стане по-хубава кола, ако постоянно плюете другите марки. няма начин. само дразните хората и те се ядат с вас, твай
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории