Запитване относно Angel Eyes за Е65
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Запитване относно Angel Eyes за Е65
Може ли някой да ми каже от къде мога да взема крушки за Angel Eyes-a за БМВ 7-ца, но да светят в бяло, а не в жълто?
Re: Запитване относно Angel Eyes за Е65
да пиши ми лично съобщение и ще те свържа с човека...аз съм с такива и съм много доволен...
pironkov написа:да пиши ми лично съобщение и ще те свържа с човека...аз съм с такива и съм много доволен...
E kaжи на всички де колега
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
pironkov написа:да пиши ми лично съобщение и ще те свържа с човека...аз съм с такива и съм много доволен...
знаеш ли евентуално цветовата температура и нещо като производител примерно? опасявам се че в БГ се внасят основно китайските по-евтини крушки, но ще се радвам да бъда опроверган
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
довечера като се прибера в нас ще кача някоя снимка да видите цвета... 

hellmanb написа:Може ли някой да ми каже от къде мога да взема крушки за Angel Eyes-a за БМВ 7-ца, но да светят в бяло, а не в жълто?
И за толкова време никой не написа откъде си вземате крушки. Аз също искам да сменя жълтите с бели/сини (Е65 pre-facelift). Ако някой има информация, нека да каже.
аз си взех от ebay.co.uk,не показват грешки и работят добре.
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Здравейте колеги, сметнах за добре да помогна с каквото мога на колегите от Е90/91 раздела смятам и на вас да помогна с каквото мога!!!
Прочетете темата или по точно последните коментари за да сте на ясно с нещата viewtopic.php?f=112&t=268908
Прочетете темата или по точно последните коментари за да сте на ясно с нещата viewtopic.php?f=112&t=268908
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Ето един от първите резултати от смяната от нормални крушки към LED ангелски очи 8W с Bridgelux светодиоди!!!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Да
Сам си ги монтирах... Слава богу, процедурата е доста лесна (на 730d) за разлика от бензиновите модели, при които трябва да се разглобяват доста неща.

Сам си ги монтирах... Слава богу, процедурата е доста лесна (на 730d) за разлика от бензиновите модели, при които трябва да се разглобяват доста неща.

Може ли някой да ми каже от къде мога да си закупя качествен ксенон
- lovjiata
- Потребител
-
- Кара: Е65
- Детайли за колата: E65
Здравейте, още преди месец си взех крушки от ebay.com обаче не разбрах точно как се монтират.Гледах един клип в yоutube, но там махат целия фар, моята е 730D колегата спомена по-горе че лесно се монтират ако може някой да пусне малко подробности ще съм много благодарен.
14 мнения
• Страница 1 от 1