BMW Business касетофон проблем.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ZALMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F01 - E70 LCI - e92 LCI
BMW Business касетофон проблем.
Здравейте нов съм във форума тепърва и навлизам в него.
Купих си преди 2 дни E46 2002 фейслифт. В багажника имам място за сд чейнджър но на него място има две пластмасови чекмеджета и до там.
В купето имам касетофон на който не му работеха копчета като - + за усилване и намаляне на баси , баланс и тн.
Смъкнах го отворих го почистих всичко имаше доста прах и замърсявания по платката. Сглобих го вързах го , сложих му и антената пускам го и какво да видя.
На дисплея ми изписва SN: 21227395. От колоните се чува някакво радио. Работи единствено бутона за усилване и намаляне на звука.
Ако може дайте някой съвет как се процедира в такъв случай. Не съумях , че след махането на касетофона ще имам проблеми
Прилагам две снимки.

Купих си преди 2 дни E46 2002 фейслифт. В багажника имам място за сд чейнджър но на него място има две пластмасови чекмеджета и до там.
В купето имам касетофон на който не му работеха копчета като - + за усилване и намаляне на баси , баланс и тн.
Смъкнах го отворих го почистих всичко имаше доста прах и замърсявания по платката. Сглобих го вързах го , сложих му и антената пускам го и какво да видя.
На дисплея ми изписва SN: 21227395. От колоните се чува някакво радио. Работи единствено бутона за усилване и намаляне на звука.
Ако може дайте някой съвет как се процедира в такъв случай. Не съумях , че след махането на касетофона ще имам проблеми

Прилагам две снимки.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: BMW Business касетофон проблем.
Колега огледай се или за CD (афтърмаркет) + адаптер към него.Ще ти хареса адски много промяната,свири в пъти по хубаво от заводското СД.Ако обаче държиш да не си разваляш интериора си купи СД със диск,но имай впредвид,че не четат mp3,само тези след 2003 или 2004 четат mp3-ки ако не греша ако някой колега знае с точност нека ме поправи.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Надявам се да не е много
Аз да попитам - имам фейс. Купих му бизнес СД с управление за чейнджър и го сложих. Звука не ми хареса, но както и да е. Сега взех още едно е46(този път преди фейс). Колата има харман-кардон и ми харесва как свири
Касетофона пак е бизнес СД, но няма копче "mode", а само "m". Може ли това сд да управлява чейджър и ако не може ли да си сложа другото СД(с копчето "mode" и управление на чейнджър)? Предполагам няма да има разлика в свиренето ако разменя плеарите?
Поздрави!

Аз да попитам - имам фейс. Купих му бизнес СД с управление за чейнджър и го сложих. Звука не ми хареса, но както и да е. Сега взех още едно е46(този път преди фейс). Колата има харман-кардон и ми харесва как свири

Поздрави!
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
ociata написа:Надявам се да не е много![]()
Аз да попитам - имам фейс. Купих му бизнес СД с управление за чейнджър и го сложих. Звука не ми хареса, но както и да е. Сега взех още едно е46(този път преди фейс). Колата има харман-кардон и ми харесва как свириКасетофона пак е бизнес СД, но няма копче "mode", а само "m". Може ли това сд да управлява чейджър и ако не може ли да си сложа другото СД(с копчето "mode" и управление на чейнджър)? Предполагам няма да има разлика в свиренето ако разменя плеарите?
Поздрави!
Я сложи снимка на този плеар.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- ZALMAN
- кандидат ентусиаст
-
Не искам да сменям нищо. Не искам да развалям хубавия интериор на таблото. И все пак някой може ли да помогне .
- ZALMAN
- кандидат ентусиаст
-
Проблема е решен , нямаше някаква маса. Ходих при електричар , върза едно кабелче отзад за таблото и за планките на радиото.
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
stony1 написа:ociata написа:Надявам се да не е много![]()
Аз да попитам - имам фейс. Купих му бизнес СД с управление за чейнджър и го сложих. Звука не ми хареса, но както и да е. Сега взех още едно е46(този път преди фейс). Колата има харман-кардон и ми харесва как свириКасетофона пак е бизнес СД, но няма копче "mode", а само "m". Може ли това сд да управлява чейджър и ако не може ли да си сложа другото СД(с копчето "mode" и управление на чейнджър)? Предполагам няма да има разлика в свиренето ако разменя плеарите?
Поздрави!
Я сложи снимка на този плеар.

Освен че няма копче "mode" и копчето за увеличаване/намаляване се е*ава - като го врътнеш по-бързо изобщо не усилва/намаля. Затова питам мога ли да си сложа другото, имат ли разлика самите плеари като са за ХК?
- Bmw_monster
- Потребител
-
Здравейте приятели,
както колегата по долу и аз се сблъсках с подобен проблем и се моля да ми помогнете. От скоро имам БМВ 320 136 кс но се наложи да му сменя акумулатора, но след това се появи проблема с касетофона. Значи касетофона ми е почти същия както на голегата по долу с тази разлика че има по голя екран в дясно и има към него навигационна система и работи с касетки
. Та сега немога да служам музика от касетките нито от радиото, ако желаете може да ми прикрепа сникми, моля Ви помагайте приятели.
както колегата по долу и аз се сблъсках с подобен проблем и се моля да ми помогнете. От скоро имам БМВ 320 136 кс но се наложи да му сменя акумулатора, но след това се появи проблема с касетофона. Значи касетофона ми е почти същия както на голегата по долу с тази разлика че има по голя екран в дясно и има към него навигационна система и работи с касетки

8 мнения
• Страница 1 от 1