Проблем с 323 CI
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с 323 CI
Здравейте... от скоро съм собственик на БМВ 323 CI... и от 1 2 седмици почнаха проблемите.Чека на двигателя почна да свети,мирише на изгоряло масло (то преди течеше от гарнитурата сменихме я и вече е наред но някой път миризмата пак се появява).Когато паля колата сутрин започва едно уникално тресене не знам защо така дали е от двигателя.. водихме го на майстор каза че е от дюзата,не я сменихме но се замислям да го направя.. и за това реших да ви пиша ако някой може да помогне с някой от тия проблеми.. да ми даде съвет 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Проблем с 323 CI
Те дюзите са 6. Възможно е да е от пикаеща дюза това тресене. Наблюдава нивото на маслото дали се покачва, а също и се опитай да усетиш дали мирише на бензин.
То тресенето е само в началото когато загрее колата вече го няма... миризмата почти съм сигорен че е от масло.. то преди течеше и човека от сервиза ми каза че е нормално да намерисва защото е текло и в тръбите има още... ама тва с чека ме притеснява най много да не блокира нещо ? 

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
А диагностика да си правил? Да видиш защо ти свети чека.
- bomberman8511
- Потребител
-
- Кара: BMW 323Ci
- Мечтае да кара: BMW
Колега и аз имам 323 CI , чека може да свети от много неща, но със сигурност като го закачат на диагностика ще ти кажат от къде идва проблема.
Още понеделник го закарах на сервиз,защото почна да пуши.Хората веднага го погледнаха и казаха че гарнитурата която са сложили била дефектна за което се извиниха и вчера ми го върнаха в пълната си мощ
Вече нищо не свети и няма пушеци 

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Коя гарнитура сте сменяли? 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Гарнитурката/те около свещите дето е вероятно, то друга няма, която да причини такъв проблем. Пропускала е масло и съответния цилиндър или цилиндри не е имало добро палене.
Да,но проблема с тресенето сутрин си остава..... като е студена след 1 2 мин почва да тресе много на място.. и след това светва чека и си остава... 

9 мнения
• Страница 1 от 1