вентилаторче на парното
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
вентилаторче на парното
здравейте братлета.да споделя за моя проблем-вентилаторчето на парното от извесно време скърцаше,но днес започна да работи само на 4 степен и след извесно време спря окончателно да се върти.та ако може да ми обясните как да отстраня този проблем че не се издържа в тия жеги.
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Погледни тук: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0&start=15
продължение на моя проблем-след като установих че ми е изголял бушон номер 19 пуснах парното и то проработи само на 4 степен,рекох си окей и ходих до дару да си купя нов резистор/50лв/за1,2,3 степен.но каква беше изненадата ми след като установих че не само 1,2,3 степен на парното не тръгват но ми и топи този същия бушон номер19,така че ситуацията при мен е пълен шах.ще бъда благодарен ако някой може да ми помогне.благодаря предварително
явно вентилаторчето на парното е здало багажа но незнам как да го демонтирам,ако махна само барчето ще може ли да го сваля и ли ще трябва да се маха цялото табло.ако някой е демонтирал вентилаторчето на парното ще му бъда благодарен да сподели как се прави защото явно ще трябва да проверявам всичко за да си реша проблемите с "духането"

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Моторчето на парното е в двигателния отсег. Намира се под чистачките. Първо махаш чистачките (заедно с рамената), пластмасите под чистачките, обезшумителната ламарина(с 5 болта е
), вадиш и двата пластмасови капака, втория има едни гадни щипки и там откриваш твоето счупено нещо.
Успех
.

Успех

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
моторчето излиза и без да се свалят чистачките и пластмасата под тях моито съм го свалял двапъти и излиза без проблем. късмет 

8 мнения
• Страница 1 от 1