Бургас - София - 2ч50мин.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
razorbg написа:DA WOLF написа:
здрасти Иво, беше през ноща само че...
въпреки че пак е рисковано и то доста (докат стигнах магистралата де) Но какво да правя кат така си карам![]()
![]()
как така си допуснал джип да те изпреварва ако смея да попитам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе не питай, беше 5 слетобяд и се връщаме от Бургас и в 2те ленти супер натоварено, и аз кротко си се дърпам с някакъв новичък мерцедес зад мен и по едно време гледам как някакъв Land Rover изпреварва мерцедеса и си мисля че ще се включи между мен и него щото отсреща имаше кола. Тоя педал обаче тръгва да ме изпреварва и мен, колата отсреща не намалява и тои ме бута директно в банкета, щях да се пребия, бях с около 140. Побеснях и тръгвам да го гоня. Пътя бесе някъкъв шибан ама след 30тина сек го изпреварих, беше с около 180, минавам пред него и почвам да намалям. Вътре имаше някаква мутра със злато и някаква жена. Тоя се лепна отзад буквално на милиметри, после ме изпревари от ляво и вече умишлено взе да си ме вкарва в банкета. Жената се развика, гледам че неговата също и го пуснах. След 2 мин го спряха за превишена скорост и аз веднага спрях, ама жената се разрева че може да е луд, че ще може да има оръжие и т.н. Преживях го. След 15 мин ни настига при супер натоварено движение, изпреварва ме и със задницата директно и нарочно пак ме вкара в банкета. Бяхме 2 коли ама жените ни спряха иначе бях побеснял. Ама в движение с точ джип нищо не можем да му направим. Е заради такива малоумници стават най-големите катастрофи. А Da Wolf, засега по тия пътища съм губил само от Е500 и Audi A4 4,2 ама все пак като видя че шофьора на другата кола е луд просто отстъпвам, рисковано е да караш с 200 по натоварен път и всякакви дупки.
А иначе аз на магистрала карам със 180 средно, държа по 140-150 на второкласния път и стигам за около 3 часа и 30-40 мин с малко почивка
ПС. И ела да видя най накрая и твоята резачка де
в такива с Ланд роверите им разпарям задниц*те ! и от най-новите да се на 200 прекланят глава да знаеш! И наче до 200 се вихрят здраво но забравят че след 200-те аз правя още 40 дет те ги гледат на F1 само..... муууухахахахах

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
3С съжалявам за името, но още не мога да свикна с кирилицата напълно (явно съм отвикнал
)
Ами чети по внимателно това с пасажера го дадох само като пример основната идея беше за различните възможности на различните хора, но ти явно си решил да се хващаш за думите, а не да гледаш идеята на поста. Ами добре тогава би трябвало и аз да ти кажа че между "смислено" и "смислово" има разлика едното е определение а другото епитет, а ти е трябвало да използваш "смислено" в този случай:!:

3С написа:Относно думите "бързо и внимателно" в по-горният ти пример не виждам нещо съществено и смислово написано поради причината че, се отнася относно пасажера а не за този които е зад волана
Ами чети по внимателно това с пасажера го дадох само като пример основната идея беше за различните възможности на различните хора, но ти явно си решил да се хващаш за думите, а не да гледаш идеята на поста. Ами добре тогава би трябвало и аз да ти кажа че между "смислено" и "смислово" има разлика едното е определение а другото епитет, а ти е трябвало да използваш "смислено" в този случай:!:
SGV
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
DA WOLF написа:В такав дужд какъвто беше се кара без чистачки да знайш от мене![]()
само трябва да си си праснал предното стъкло преди да трагнеш с едно препаратче за стичане (ако нямаш става и с ябълка - режеш я на две и натриваш цялото стъкло) - водата не се задържа на стъклото и си караш бързо в пороя
Интересна идея Вълк

SGV
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
DA WOLF написа:razorbg написа:DA WOLF написа:
здрасти Иво, беше през ноща само че...
въпреки че пак е рисковано и то доста (докат стигнах магистралата де) Но какво да правя кат така си карам![]()
![]()
как така си допуснал джип да те изпреварва ако смея да попитам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе не питай, беше 5 слетобяд и се връщаме от Бургас и в 2те ленти супер натоварено, и аз кротко си се дърпам с някакъв новичък мерцедес зад мен и по едно време гледам как някакъв Land Rover изпреварва мерцедеса и си мисля че ще се включи между мен и него щото отсреща имаше кола. Тоя педал обаче тръгва да ме изпреварва и мен, колата отсреща не намалява и тои ме бута директно в банкета, щях да се пребия, бях с около 140. Побеснях и тръгвам да го гоня. Пътя бесе някъкъв шибан ама след 30тина сек го изпреварих, беше с около 180, минавам пред него и почвам да намалям. Вътре имаше някаква мутра със злато и някаква жена. Тоя се лепна отзад буквално на милиметри, после ме изпревари от ляво и вече умишлено взе да си ме вкарва в банкета. Жената се развика, гледам че неговата също и го пуснах. След 2 мин го спряха за превишена скорост и аз веднага спрях, ама жената се разрева че може да е луд, че ще може да има оръжие и т.н. Преживях го. След 15 мин ни настига при супер натоварено движение, изпреварва ме и със задницата директно и нарочно пак ме вкара в банкета. Бяхме 2 коли ама жените ни спряха иначе бях побеснял. Ама в движение с точ джип нищо не можем да му направим. Е заради такива малоумници стават най-големите катастрофи. А Da Wolf, засега по тия пътища съм губил само от Е500 и Audi A4 4,2 ама все пак като видя че шофьора на другата кола е луд просто отстъпвам, рисковано е да караш с 200 по натоварен път и всякакви дупки.
А иначе аз на магистрала карам със 180 средно, държа по 140-150 на второкласния път и стигам за около 3 часа и 30-40 мин с малко почивка
ПС. И ела да видя най накрая и твоята резачка де
в такива с Ланд роверите им разпарям задниц*те ! и от най-новите да се на 200 прекланят глава да знаеш! И наче до 200 се вихрят здраво но забравят че след 200-те аз правя още 40 дет те ги гледат на F1 само..... муууухахахахах
Абе с тоя не се занимавай! Кара като самоубиец. Много ми е странно как още е жив. Движи се в насрещното и не му пука! Колите спират, отбиват и т.н.
Не вярвам че би слезнал до това ниво за да гониш някакъв си откаченяк.
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Tender написа:Ами добре тогава би трябвало и аз да ти кажа че между "смислено" и "смислово" има разлика едното е определение а другото епитет, а ти е трябвало да използваш "смислено" в този случай:!:
....

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
не че оправдавам постъпката на ДА Улф,но го разбирам..
който е виждал колата му знае за какво става въпрос-освен,че е много запазена той си е направил толкова много и смислени подобрения,че сигурно отговаря на регламента за допускане на някой пистови шанпионати-кажете ми как с такава кола да караш с 90 извън града
пак казвам-ако не го познавах и го бях видял да фучи по пътя щях да си кажа-бати тъпанара,дано не пребие някого,но въпреки това щях яко да се изкефя да седя точно тогава в неговата ИС-ка
колкото и да е неоправданан постъпката му от обективна гледна точка,толкова повече се кефя субективно на такива ентусиасти,просто не мога да не се усмихна,като прочета такъв пост.....
е така е,луди сме
който е виждал колата му знае за какво става въпрос-освен,че е много запазена той си е направил толкова много и смислени подобрения,че сигурно отговаря на регламента за допускане на някой пистови шанпионати-кажете ми как с такава кола да караш с 90 извън града

пак казвам-ако не го познавах и го бях видял да фучи по пътя щях да си кажа-бати тъпанара,дано не пребие някого,но въпреки това щях яко да се изкефя да седя точно тогава в неговата ИС-ка

колкото и да е неоправданан постъпката му от обективна гледна точка,толкова повече се кефя субективно на такива ентусиасти,просто не мога да не се усмихна,като прочета такъв пост.....
е така е,луди сме
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
DA WOLF написа:pAbLo написа:DA WOLF кажи ми че си бил в Слънчев Бряг иии незнамЩе си изям чорапите от яд че не се щракнах на яката ISка
![]()
Щото ми се стори че те мернах там
мда наистина бях там, защо не се обади????
Мии беше в Събота вечерта към 01,30 на 26.07 а в Неделята си тръгвах

ако някои иска да добие истинска представа за това колко лошо карат болшинството от хората по пътищата- да си вземе мотор... тогава ти става ясно че половината от шофьорите са убийци...
а колкото и да си добър, безсмъртен и перфектен, винаги има други участници във движението които да ти объркат сметките...
мое си мнение де...
алекс
трабант 601
а колкото и да си добър, безсмъртен и перфектен, винаги има други участници във движението които да ти объркат сметките...
мое си мнение де...

алекс
трабант 601
pAbLo написа:DA WOLF написа:pAbLo написа:DA WOLF кажи ми че си бил в Слънчев Бряг иии незнамЩе си изям чорапите от яд че не се щракнах на яката ISка
![]()
Щото ми се стори че те мернах там
мда наистина бях там, защо не се обади????
Мии беше в Събота вечерта към 01,30 на 26.07 а в Неделята си тръгвахБеше спрял на спирката до Мания да де малко по надолу но задницата ти се открояваше от другите Лъскави Брички
В неделя срещнах Булли който ми беше Съсед по квартири и полафихме малко
Нищо де другия път
леле леле защо не се качи???? точно тая беше наи-яката вечер (спомниям си я само докъм 5 часа

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Бреее,аз си мислих че мен ме пере сачмата ама маи не сам единствения.
да живеят лудите бмв маниаци.(ако е вазможно по далго,де)
луда тема.
да живеят лудите бмв маниаци.(ако е вазможно по далго,де)
луда тема.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5