ПРОБЛЕМ с Автоматично включване на варове
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- vesche
- Потребител
-
- Кара: BMW E39tds
ПРОБЛЕМ с Автоматично включване на варове
Здравейте , днес си активирах дневните светлини , но явно имам и друг проблем , защото нищо не светва.
В изписва ми , че са активирани успешно и при самото активиране фаровете присветват , но това е всичко.
След успешно активиране при подаване на контакт нищо не светва. ( дори и след запалване).
Колата имам ксенон , но не е оригинален - слаган е допълнително - Възможно ли е това да е проблема?
В изписва ми , че са активирани успешно и при самото активиране фаровете присветват , но това е всичко.
След успешно активиране при подаване на контакт нищо не светва. ( дори и след запалване).
Колата имам ксенон , но не е оригинален - слаган е допълнително - Възможно ли е това да е проблема?
Re: ПРОБЛЕМ с Автоматично включване на варове
Напиши с какво/коя програма/ се опитваш да активира ДРЛ,на късите или на дългите,програмата платена ли е или триал,какъв ти е лайт модула.
- ivaylo_shack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i E39
Да не се опитваш да пуснеш "дневни светлини" на ксенонови крушки?!? Ако е така нищо няма да ти свети и е нормално!
- vesche
- Потребител
-
Програмата е на един приятел. Купи я на скоро , но не знам как се казва. Знам, че плати доста и хваща почти всички марки - до 2011год.
Относно това да ли крушките ми са ксенон отговора ми е да , като ксенона не е оригинален , слаган е в последствие.
Предполагам че в това е проблема.
Въпроса ми е ще мога ли по някакъв начин да си активирам дневните светлини или мога ли да направя някаква настройка да ми светят фаровете като запаля колата?
Относно това да ли крушките ми са ксенон отговора ми е да , като ксенона не е оригинален , слаган е в последствие.
Предполагам че в това е проблема.
Въпроса ми е ще мога ли по някакъв начин да си активирам дневните светлини или мога ли да направя някаква настройка да ми светят фаровете като запаля колата?
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Кои дневни светлини се опитвате да пуснете, на дългите на процент или късите? За да ти светят късите, ключа за фаровете трябва да е постоянно включен, палиш->светват, гасиш - гасне всичко.
Коя година е този ТДС?
Коя година е този ТДС?
- vesche
- Потребител
-
Ами честно казано и аз не зная кои светлини.
В програмата с която се опитваме да се активират - пише само активиране на дневни светлини.
Това с ключа да е включен не сме го пробвали - предполагам че ще е от това. В тази програма няма опция за акт. на дълги с процент.
Колата е 99год.
В програмата с която се опитваме да се активират - пише само активиране на дневни светлини.
Това с ключа да е включен не сме го пробвали - предполагам че ще е от това. В тази програма няма опция за акт. на дълги с процент.
Колата е 99год.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
vesche написа:Това с ключа да е включен не сме го пробвали - предполагам че ще е от това.
Е то няма какво да пробвате, просто си включи фаровете и повече не пипай ключа

7 мнения
• Страница 1 от 1