Въпрос за Е30....
Модератор: Icco
5 мнения
• Страница 1 от 1
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Въпрос за Е30....
Значи имам намерение да пообновя аудио системата в колата и по-специално суб-а + усилвател и евентуално 2 елипси отзад!
Значи нямам подлакътник, но имам дупка в ламарината на облегалката!Интереува ме кой е оптималният вариянт за мен!?Какъв говорител в каква кутия???Модел, цена?и евентуално усилвател който да захранва едновременно и суба и 2те елипси!?
Дайте някви идей, че ми е скучно като усилвам вече!!!

Значи нямам подлакътник, но имам дупка в ламарината на облегалката!Интереува ме кой е оптималният вариянт за мен!?Какъв говорител в каква кутия???Модел, цена?и евентуално усилвател който да захранва едновременно и суба и 2те елипси!?
Дайте някви идей, че ми е скучно като усилвам вече!!!

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
ако кажеш с каква конфигурация си в момента за стъпало и субуфер мога да ти помогна;)или поне да те посъветвам:)
- ProInstall
- Car Audio Expert
-
Има два варианта.
1. Слагаш мощни елипси в режим на суб и добра предна с-ма с усилвател. Елипсите можеш да монтираш така http://www.rnb-audio.com/CoolInstalls/BMW%20E30%20elipsi/index.html
2. Малко по- трудният вариант е да си направиш подлакътник. Взимаш го от някоя морга, приспособява се и се тапицира цялата седалка.
Успех.
1. Слагаш мощни елипси в режим на суб и добра предна с-ма с усилвател. Елипсите можеш да монтираш така http://www.rnb-audio.com/CoolInstalls/BMW%20E30%20elipsi/index.html
2. Малко по- трудният вариант е да си направиш подлакътник. Взимаш го от някоя морга, приспособява се и се тапицира цялата седалка.
Успех.
- Новини
-
ProInstall написа:http://www.rnb-audio.com/CoolInstalls/BMW%20E30%20elipsi/index.html
Изглежда просто чудесно, жалко само че при мен е малко неизпълнимо заради вградената в оригиналната кора щора.
Някой път ще ви я докарам да се похилите как някога са й слагани колоните на задната кора и как е пробита ламарината

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Гошко и аз съм в твойто положение, но общо взето е Е30-то някаква туба в багажника дава почти нулев ефект. Тази дупка на ламарината и аз я имам, но дунапрена на облегалката отзад попива всичко. Аз си сложих отзад две елипси по 90 вата на пайнер и съм много доволен. Сега ме съветват да си слагам бас за кора и може би това ще направя. Между другото ако взимаш елипси те съветвам да пробваш тези, които аз взех, защото те и сами по себе си имат много добър бас, а и свирят превъзходно. Но предполагам, че в разните студия за музика са измислили и някакви по-удачни варианти за музиката. Ти сега с какво си?

5 мнения
• Страница 1 от 1