Чудя се........

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Чудя се........

Мнение от furnata » 17 Юли 2006, 18:30

Абе много се чуда (понеже станахме повече)дали да не менкам е36-320ката купе за нещо комби пак Е36 дизел или бензин че то са бебе, куче, жена така де че да патуваме по спокойно......Много си се кефа на купенцето ама са ме натиснали пространствени проблеми.Жената вика стига с тия спортни коли бе ахмак......Се трябва да бутам тия седалки.....А па аз мълча и мисля да се налагам ли или да отстъпя....А са помагайте
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 17 Юли 2006, 18:59

едно седанче няма ли да те оправи, чак комби-много ще ти дойде като промяна от купе на комби

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 17 Юли 2006, 19:07

Ми комбито щото да угодя и на псето :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 18 Юли 2006, 9:50

Хехе, колега и аз бях изправен пред същата дилема :mhihi: :arrow: обикалях и тествах разни Комби-та 318/325 tds, от около 25 дни размишлявам и буквално се боря :mhihi: с влечението да скоча отново на Купе...

Ноо приятелката ми помогна много да взема решението, като след оглед на поредният Touring каза: "Според мен т'ва Комби не ти отива, много е тумбесто, аз си харесвам повече Купе-то, по-елегантно е, по-БМВ! Ще се справим със командата Стани-седни, споко!" ... Брее, как да не я заобичам още по-силно след тия думи ми кажи :P :winky: ? Вярно е, че при мен липсват двама от твоите пътници (детето и кучето) ;) и след появата на наследник нещата сигурно ще се променят, но кой знае 8)...

Дано остискаш на атаките :D за Комби, въпреки, че това определено е по-практичната и удобна кола при твоето семейство ;) .
Live and let Die!

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 18 Юли 2006, 13:29

Твойта жена е ангел бре колега ми мойта настоява и туй то а пък и вади едни доводи да се разплачеш от умиление.... шъ стискам ама знам ли докога :mhihi: :mhihi: ;)
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 18 Юли 2006, 14:14

Аз пък искам да сменям от седан на купе и се натъквам на същия проблем а дори нямам още куче и дете само една жена :)
и нещо ми се мръщят всеки път като се опитам да спомена думата купе и трампа ама някой ден ще взема да да я поставя пред свършен факт да видим какво ще стане :)

кандидат ентусиаст
Аватар

ок

Мнение от irkum » 18 Юли 2006, 17:44

Карам само комбита и да ти кажа Е36 цата си е истината. Верно, че не е като Астра или вектра, по - малка е ама на мен ми върши работа. А и разни дупета дето незнаят какво имам под капака как зяпват- супер кеф...Купувай Е36, ако ти е малко Е39 ти си знаеш:-)

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 18 Юли 2006, 17:50

furnata написа:Ми комбито щото да угодя и на псето :mhihi: :mhihi:

Ми то и в седана може да си пътува в багажника :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 19 Юли 2006, 1:38

Dimo написа:Ми то и в седана може да си пътува в багажника :mhihi:
А знаеш ли колко ше плаче детето после,а?Я не създаваи ядове на човека,че и без тоба му не е леко :dummy:

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 19 Юли 2006, 9:39

Смях ви е на вас ама с тая дилема нема оправия засега си извоювах отсрочка па ше видим :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 19 Юли 2006, 14:09

истината си е в купето ,ама то си е да си возиш мацето , а са с туй кучие и малчоган не е мн за купенце работата ... :mhihi:

П.С по-хубаво от купието нема за мен! :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от stoni » 19 Юли 2006, 19:36

само комби, кеф ти кола кеф ти микробус това е , да не се чудиш утре дека ще сложиш багажа за морето

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 19 Юли 2006, 20:54

жените докато са само гаджета лесно се излиза на глава с тях ,ама после не е точно така :mhihi: пък и хлапе като се появи ,просто купето става крайно неподходящо ... по скоро за комби почва да се замисля човек ... мене седана ми е тесен отвсякъде ....

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 20 Юли 2006, 9:26

Alexi написа:жените докато са само гаджета лесно се излиза на глава с тях ,ама после не е точно така :mhihi: пък и хлапе като се появи ,просто купето става крайно неподходящо ... по скоро за комби почва да се замисля човек ... мене седана ми е тесен отвсякъде ....

:yes: :yes:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 20 Юли 2006, 9:57

Стига бе това с кучето изобщо не може да се изтъкне като причина!
Аз изобщо не бих отстъпил ,просто няма начин да ме накараш да го кача в колата и после да я пера заради него :mhihi:
Иначе за купето багажника му е голям и количката се събира вътре перфектно,единствения недостатък е докато бебето е малко щото женати трябва да седи все до него и е кофти с влизането от зад.
Особенно веднага след бременността.
Аз карам комби по стечение на обстоятелствата и най-вече щото няма дизел от по старите купета а на Е30 комбито по ме кефи от седана.
Иначе какво ли не бих дал за едно Е36 купе с 2.5тдс 8)
А по въпроса с жената бъди по твърд ти мъж ли си или ... :mhihi:
Моята също харесваа повече купетата. :mhihi:
А така или иначе ти не можеш да си постоянно с нея обясни и как ще и вземеш една корса да се развозва сама и си готов ;)
Изображение

Следваща

Назад към E36