М серия разлики
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- toshko1.6
- Потребител
-
- Кара: каквото ми падне
- Мечтае да кара: нов внос
- Детайли за колата: МНООО еее БърЗЗААА
М серия разлики
искам да попитам каква е раликата в двигателя на М серията и на обикновен двигател ? също така ако може да ме насочите , искам да си купя нова кола , досега съм карал БМВ 520и и сам разочарован , много мудно държание има , искам пъргава и бърза кола
, ако може да ме насочите към подходящият Двигател

- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Re: М серия разлики
Tошко,Тошко,
Разликата между Мковия мотор на е39 и този дето до сега си карал е по-голяма от Бакаджика.
Определено ако търсиш пъргава кола е39 не е твоята,Това е голяма берлина,чиито качества са конфорта,тишината и удобството.520и доволно се представя на дълги разстояния,но не е пъргав нито еластичен мотор.
Щом си се спрял на този модел,бих ти препоръчал 528и ръчка.Може би най-балансирания мотор от модела в зависимост мощност-разход
Разликата между Мковия мотор на е39 и този дето до сега си карал е по-голяма от Бакаджика.
Определено ако търсиш пъргава кола е39 не е твоята,Това е голяма берлина,чиито качества са конфорта,тишината и удобството.520и доволно се представя на дълги разстояния,но не е пъргав нито еластичен мотор.
Щом си се спрял на този модел,бих ти препоръчал 528и ръчка.Може би най-балансирания мотор от модела в зависимост мощност-разход
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
"Обикновения" е 6/8 цилиндъра. М е 8/10, зависи Е39, Е60 и т.н. Подходящия двигател, който да отговори на твоите нужди, само ти си го знаеш.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- dmx_525
- Потребител
-
- Кара: E39'97 525 tds M51
- Мечтае да кара: Карал съм X6 искам да го притежавам:))
Вземи си Е39-530d/2001г. ще останеш доволен и от вървежа и от разхода.Комфорта и визията си остават същите.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Технически раздел, колеги, технически!
Един вика купи си 528, друг вика купи си 530Д, трети ще каже трето...

- toshko1.6
- Потребител
-
не съм фен на дизела , искам да попитам какво мислите за БМВ 330 което най вероятно ще се кара на газ ,
- toshko1.6
- Потребител
-
Също така искам да попитам какъв разход дава 530д на 100 градско и извънградско , защото съм студент по медицина в Пловдив и
главно отсечката Пловдив - Ямбол ще пътувам : ) с две думи искам магистрална кола
главно отсечката Пловдив - Ямбол ще пътувам : ) с две думи искам магистрална кола

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
toshko1.6 написа:с две думи искам магистрална кола
Е38 740и със стептрник - магистрална кола, не е като да не върви.
За тебе търсачка няма ли?

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Като един студент по медицина, трябва вече да си се насочил към специалност. Същото е и с колата, щом си имал вече Е39-ка, знаеш какво е BMW, от тук нататък си избери само с какъв мотор да е според ЛИЧНИТЕ ти нужди.
Форума има 58568 потребителя и вярвай ми, всеки си има мнение за модел, двигател, екстри и т.н. Нали се сещаш, на какво ще заприлича темата ти, ако всеки си даде индивидуалното мнение.
Форума има 58568 потребителя и вярвай ми, всеки си има мнение за модел, двигател, екстри и т.н. Нали се сещаш, на какво ще заприлича темата ти, ако всеки си даде индивидуалното мнение.
9 мнения
• Страница 1 от 1