Съвместимост на пиропатрони при Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- dido2900
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 3.0 D 98; Е53 4,4I M pack;ZX12R
- Мечтае да кара: M5 Е34 все още мечтае
Съвместимост на пиропатрони при Е39
Здравейте колеги,
след щателно търсене не можах да открия тема за пиропатрона. Проблема, е че лампата на бега свети и не мога да мина преглед(не живея в бг.) След направената диагностика разбрах,че пиропатрона и датчика на дясната седалка дават грешка.Въпроса ми е следния: съвместими ли са пиропатроните на всички Е39-ки? Защото намерих от 530д и 520и. Ако ли не има ли залагалка, която мога да сложа,за да ми изгасне лампата на таблото?
Поздрави
след щателно търсене не можах да открия тема за пиропатрона. Проблема, е че лампата на бега свети и не мога да мина преглед(не живея в бг.) След направената диагностика разбрах,че пиропатрона и датчика на дясната седалка дават грешка.Въпроса ми е следния: съвместими ли са пиропатроните на всички Е39-ки? Защото намерих от 530д и 520и. Ако ли не има ли залагалка, която мога да сложа,за да ми изгасне лампата на таблото?
Поздрави
Последна промяна dido2900 на 29 Авг 2012, 14:39, променена общо 1 път
Парите не могат да купят щастие,но някак си е по гот да си нещастен в БМВ, от колкото на велосипед.
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Re: Съвместимост на пиропатрони при Е39
Дидко,махни си бушон 40(или 42 не помня) лампата ще угасне и ще изгубиш функцията на OBC от бутона на лостчето за мигачите,но това не го гледа никой.Мини си прегледа спокойно и после си монтирай пиропатроните,ако си сигурен,че е от тях.Най-добре една диагностика,за да не хвърляш пари на вятъра.Може да е от датчика на пасажерската седалка,и т.н.
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Със BMW Scanner може да изключиш следенето на пиропатрона и след това да изчистиш грешката
- dido2900
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 3.0 D 98; Е53 4,4I M pack;ZX12R
- Мечтае да кара: M5 Е34 все още мечтае
Здравейте колеги,
проблема е решен,по начин познат на всички нам,
а именно: едно съпротивление,диод, и кондензатор. След изтриване на грешката,всичко си дойде на място
Любе, това не го знаех брат, ако не бях направил залагалката, щях да махна този бушон. Мерси за инфото.
Вече сериозно се замислям за BMW Scanner или INPA-та,омръзна ми да ходя и да се моля по сервизите, и да им пълня гушите, пък и вече с две баварки,...време е
Поздрави на всички
проблема е решен,по начин познат на всички нам,

LUBO 555 написа:Дидко,махни си бушон 40(или 42 не помня) лампата ще угасне и ще изгубиш функцията на OBC от бутона на лостчето за мигачите,но това не го гледа никой.Мини си прегледа спокойно и после си монтирай пиропатроните,ако си сигурен,че е от тях.Най-добре една диагностика,за да не хвърляш пари на вятъра.Може да е от датчика на пасажерската седалка,и т.н.
Любе, това не го знаех брат, ако не бях направил залагалката, щях да махна този бушон. Мерси за инфото.

xcalibur написа:Със BMW Scanner може да изключиш следенето на пиропатрона и след това да изчистиш грешката
Вече сериозно се замислям за BMW Scanner или INPA-та,омръзна ми да ходя и да се моля по сервизите, и да им пълня гушите, пък и вече с две баварки,...време е

Поздрави на всички
Парите не могат да купят щастие,но някак си е по гот да си нещастен в БМВ, от колкото на велосипед.
4 мнения
• Страница 1 от 1