Лайстни в купето
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Re: Лайстни в купето
en4o написа:И да попитам тези http://www.avto.bim.bg/Tapi-za-laisni-k ... 56m40.html дали ще свършат работа ???Извинявам се за спама !!!!
Тези са за външните лайсни по вратите
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
en4o написа:Колеги вчера бях в М Кар и исках щипки за лайсни на е46 момчето ме попита колко броя , казах му 6 и ми даде едни червени щипки уж за е46 ,като се прибрах махнах 1 лайсна и какво да видя съвсем другиСега се чудя от къде мога да си купя други,че да не отивам в М Кар ...
Е аз моите ги сменях всичките и бяха червени.Ако можеш пусни една снимка да видим какви са твоите.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
en4o написа:Колеги вчера бях в М Кар и исках щипки за лайсни на е46 момчето ме попита колко броя , казах му 6 и ми даде едни червени щипки уж за е46 ,като се прибрах махнах 1 лайсна и какво да видя съвсем другиСега се чудя от къде мога да си купя други,че да не отивам в М Кар ...
Щипките са от 2 елемента, един "мъжки" и един "женски". Първият се захваща на самата лайсна, а женския (облечена в пластмана метална скоба е) се щраква в таблото. Толкова са стегнати, че почти винаги нещо се чупи, ако вадиш лайсните. Ако има нещо друго на колата ти, явно някой си е правил експерименти. Сложи комплект нови щипки и ще спре тропането.
Never mistake motion for action...
Колеги,
Мога ли да ви помоля за каталожен номер на щипките и ако имате снимка да ги видя?
Оказа се че моите лайсни са лепени с силикон голяма селения.. и искам да си ги оправя.
Също ако знаете колко струва бройката и от къде мога да ги купя.
Мога ли да ви помоля за каталожен номер на щипките и ако имате снимка да ги видя?
Оказа се че моите лайсни са лепени с силикон голяма селения.. и искам да си ги оправя.
Също ако знаете колко струва бройката и от къде мога да ги купя.
- ediface
- Потребител
-
- Кара: 320d touring 150 кс
- Мечтае да кара: мх6
Смени китките и си ти и при мин скърцаше от тях
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2