Проблем с е46 Купе Фейслифт
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: Проблем с е46 Купе Фейслифт
по ред ако ги хванем, катализатора ако прави проблеми би трябвало да ги прави постоянно, махай го нее проблем ще ти отпуши колата малко, ще се появи един леко свирещ звук и ако вс по колата е ок даже няма да имаш отклонение на гас анализатор При положение че налягането в рейла е ок как проблема ще е в филтър или помпи незнам, но това е една задължителна за теб профилактика, която може пък да помогне. Не ти ли направиха диагностика с натоварване на дююзите, за да се провери дали има отклонения?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Налягането в рейла и работата на дюзите са две съвсем различни неща...
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Тия от тоя сервиз,с тия 2000 лева са за двойка пакет C4 + много бензин 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Здравейте колеги.И при мен се появи подобен проблем,след като сипах добавка Редекс и след около 100-тина километра започна да се тресе леко на място.След като изгася и запаля понякога се оправя,но понякога не...Когато е студена не се тресе,само ако е загряла или я мачкам малко повечко...Колата не пуши,не може да е от тампон на двигателя,защото щеше да се тресе постоянно...Като я гася също не се чува нищо.Единственият ми проблем за сега е,че не ми надува турбото нормално-надува само до 0,1 бара,но я карах на няколко човека,провериха всички маркучи и т.н. уж всичко си е добре и не могат да разберат от къде е проблема...
Но не мисля,че от надува ми се тресе колата,какъв може да е проблема?
Благодаря предварително.
Поздрави

Благодаря предварително.
Поздрави

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3