ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
в багажника на комби,да 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- staisa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30-кабрио S50B30 Nissan S-14
- Мечтае да кара: Вече го кара!
- Детайли за колата: Nissan S-14 2.0 turbo
всичко влиза в 30 ,но не можеш да използваш от страни ръчките за реголаж ,поне така видях на живо, а и отдоло се преправя, не си заслужава само да стои без да мърда........

Здравейте,
аз съм една от Не знаещите !
Имам една Е30 , дали бихте ми казали какви джанти мога да му сложа- всмисъл най- големият размер, без да пипам калниците. И каква джанта би стояла добре на нея?
Благодаря предварително за отговорите и помоща

аз съм една от Не знаещите !

Имам една Е30 , дали бихте ми казали какви джанти мога да му сложа- всмисъл най- големият размер, без да пипам калниците. И каква джанта би стояла добре на нея?
Благодаря предварително за отговорите и помоща

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
С какво окачване си? Можеш да сложиш 17ки, но трябва много добре да подбереш офсета на джантата и размера на гумата за да влезе. Имаше такива теми преди няколко месеца за размер на гуми и тем подобни - потърси.

Vasko_BP написа:С какво окачване си? Можеш да сложиш 17ки, но трябва много добре да подбереш офсета на джантата и размера на гумата за да влезе. Имаше такива теми преди няколко месеца за размер на гуми и тем подобни - потърси.
Благодаря ти

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Айде и аз да пусна едно запитване-има ли някой идея дали ръчката с която се отваря вратата отвътре ще пасне от е34?Понеже има отде да си взема една или две от 34-ка,а трийски няма около мен разглобени!На външен вид и като размери са еднакви,идеята е дали вътре захващането на самите лостчета на механизма ще пасне?Че моята взе че се отчупи там където и е пантичката около която се движи и сега като опитам да си отворя и изскача дръжцицата!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- RxD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lachssilber-metallic (203)
momo-1st написа:Айде и аз да пусна едно запитване-има ли някой идея дали ръчката с която се отваря вратата отвътре ще пасне от е34?Понеже има отде да си взема една или две от 34-ка,а трийски няма около мен разглобени!На външен вид и като размери са еднакви,идеята е дали вътре захващането на самите лостчета на механизма ще пасне?Че моята взе че се отчупи там където и е пантичката около която се движи и сега като опитам да си отворя и изскача дръжцицата!
Нямат нищо общо колега , но може да ползваш от:
3' E30
5' E28
6' E24
7' E23
ако става въпрос за номер 9 от схемата

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
RxD написа:momo-1st написа:Айде и аз да пусна едно запитване-има ли някой идея дали ръчката с която се отваря вратата отвътре ще пасне от е34?Понеже има отде да си взема една или две от 34-ка,а трийски няма около мен разглобени!На външен вид и като размери са еднакви,идеята е дали вътре захващането на самите лостчета на механизма ще пасне?Че моята взе че се отчупи там където и е пантичката около която се движи и сега като опитам да си отворя и изскача дръжцицата!
Нямат нищо общо колега , но може да ползваш от:
3' E30
5' E28
6' E24
7' E23
ако става въпрос за номер 9 от схемата
Точно за номер 9 става въпрос,благодаря ти за изчерпателния отговор,въпреки,че от тези от теб изброените,най-лесно ще да е да тъся е30 :Д :Д
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
за е34
при мотор м30б35 и кутия м10 какъв кардан се ползва ? от м50,м20 предна част само ?
при мотор м30б35 и кутия м10 какъв кардан се ползва ? от м50,м20 предна част само ?
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Понеже от скоро съм е30каджия имам 1-2 въпроса:
това по номер излиза да е оригинална аларма?

това доколкото разбрах са остатъци от някакви други аларми или греша и си е 4аст от оригиналната инсталация?

и по принцип там зад колоната такава плетеница ли е? или ще има нужда да се маха излишна мед

това по номер излиза да е оригинална аларма?

това доколкото разбрах са остатъци от някакви други аларми или греша и си е 4аст от оригиналната инсталация?

и по принцип там зад колоната такава плетеница ли е? или ще има нужда да се маха излишна мед

Как да обезвъздуша охладителна система след смяна на термостат ? С разширителен съд за антифриз съм като този http://farm5.static.flickr.com/4037/516 ... a47049.jpg . По радиатора не виждам нищо освен пробката долу.
pycuafcb написа:Как да обезвъздуша охладителна система след смяна на термостат ? С разширителен съд за антифриз съм като този http://farm5.static.flickr.com/4037/516 ... a47049.jpg . По радиатора не виждам нищо освен пробката долу.
Имаш пробка за обезвъздушаване на тялото на термостата.Развива се с ключе 8мм

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ама в повечето случаи някой дюлгер му е ебал майката 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782