Бургас - София - 2ч50мин.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Re: ехххх пиленца сладки
Aryan написа:
След като в цял свят има ограничение на скоростта,
:mha: :mha: :mha: и тва отде го измъдри??? Аз от личен опит мога да ти кажа че в съседна Германия на магистрала няма ограничение на скоростта освен ако то не е обозначено с пътен знак. Същото важи и за щат Монтана в САЩ. А пък отделно съм подочул оттук оттам че половината Африка няма ограничение, в Австралия беше 180 май в Нова Зеландия - също , така че не си мисли че скоростта е ОСНОВЕН фактор за ПТП-тата. Според мен основен фактор е НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ ПРЕЦЕНИ СИТУАЦИЯ, РАЗСЕЯНОСТТА, КАРАНЕТО ПИЯН И ДРУГИ....
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

Иво написа:Ей тва с ябълката е много интересно!Аз с мойте калпави чистачки май ще го опитам
не се майтапя ве, казвам ти сериозно, ако е кисела даже ефекта е още по-голям

някой от нас караме коли далеч преди химичните препарати да навлязат в употрба

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- razorbg
- Потребител
-
- Кара: Alpina B7 Biturbo
- Мечтае да кара: BMW NR7S RS
DA WOLF написа:
здрасти Иво, беше през ноща само че...
въпреки че пак е рисковано и то доста (докат стигнах магистралата де) Но какво да правя кат така си карам![]()
![]()
как така си допуснал джип да те изпреварва ако смея да попитам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе не питай, беше 5 слетобяд и се връщаме от Бургас и в 2те ленти супер натоварено, и аз кротко си се дърпам с някакъв новичък мерцедес зад мен и по едно време гледам как някакъв Land Rover изпреварва мерцедеса и си мисля че ще се включи между мен и него щото отсреща имаше кола. Тоя педал обаче тръгва да ме изпреварва и мен, колата отсреща не намалява и тои ме бута директно в банкета, щях да се пребия, бях с около 140. Побеснях и тръгвам да го гоня. Пътя бесе някъкъв шибан ама след 30тина сек го изпреварих, беше с около 180, минавам пред него и почвам да намалям. Вътре имаше някаква мутра със злато и някаква жена. Тоя се лепна отзад буквално на милиметри, после ме изпревари от ляво и вече умишлено взе да си ме вкарва в банкета. Жената се развика, гледам че неговата също и го пуснах. След 2 мин го спряха за превишена скорост и аз веднага спрях, ама жената се разрева че може да е луд, че ще може да има оръжие и т.н. Преживях го. След 15 мин ни настига при супер натоварено движение, изпреварва ме и със задницата директно и нарочно пак ме вкара в банкета. Бяхме 2 коли ама жените ни спряха иначе бях побеснял. Ама в движение с точ джип нищо не можем да му направим. Е заради такива малоумници стават най-големите катастрофи. А Da Wolf, засега по тия пътища съм губил само от Е500 и Audi A4 4,2 ама все пак като видя че шофьора на другата кола е луд просто отстъпвам, рисковано е да караш с 200 по натоварен път и всякакви дупки.
А иначе аз на магистрала карам със 180 средно, държа по 140-150 на второкласния път и стигам за около 3 часа и 30-40 мин с малко почивка
ПС. И ела да видя най накрая и твоята резачка де

- razorbg
- Потребител
-
- Кара: Alpina B7 Biturbo
- Мечтае да кара: BMW NR7S RS
Мда, С 1001, сив роувър металик отпред със скара ли се казваше това дето го слагат на джиповете, и то тая скара много осезателно щеше да ми влезе в багажника. Просто при скорост от 180 леко да те закачат или да кривнеш рязко мисля че няма да е хич добре, затова по-добре да караме по правилото че по умния винаги отстъпва. По добре жив отколкото гъзар, пък и това не е гъзария да караш в насрещното платно с нещо дето тежи 3 тона. я да го видя ако е с фиеста дали ще ме избута 

opredeleno ako e s fiesta shte i ishvarchi ot patq no tozi e bil golqm gazar zashto ne sa go vidqli kato te e izbutval ta togava da mu sipat!!!!!!!!!razorbg написа:Мда, С 1001, сив роувър металик отпред със скара ли се казваше това дето го слагат на джиповете, и то тая скара много осезателно щеше да ми влезе в багажника. Просто при скорост от 180 леко да те закачат или да кривнеш рязко мисля че няма да е хич добре, затова по-добре да караме по правилото че по умния винаги отстъпва. По добре жив отколкото гъзар, пък и това не е гъзария да караш в насрещното платно с нещо дето тежи 3 тона. я да го видя ако е с фиеста дали ще ме избута

burn in hell mutherfucker
- antonpenev
- кандидат ентусиаст
-
Kaто се има в предвид какво караш
.А братовчед ти BESSNIQ направи ли вичи това за което мечтаеше(BMW имам впредвид

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- ALIEN
-
Пич бях свидетел на катастрофата до Плевен, събота срещу неделя вечерта. Автобус с туристи и Голф2. Автобуса обърнат, колата можеш само по задницата да познаеш каква е - автобуса беше минал през него............
Е като погледаш как половин час режат Голфа за да изкарат някого ще се замислиш другия път като караш с 200 и километра, дори и през "безопасното" време на денонощието.
Е като погледаш как половин час режат Голфа за да изкарат някого ще се замислиш другия път като караш с 200 и километра, дори и през "безопасното" време на денонощието.
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5