Как се връща километража на BMW 5 та серия

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Как се връща километража на BMW 5 та серия

Мнение от 535 » 16 Юли 2006, 21:18

Здравейте може да има малко правописни грешки но аз така си пиша купих си BMW 535 верно старо но умрях от кеф ... почнаха разни други BMW та да ми светкат за полицаии и прочие благинки

Искам да си върна километража на нула или на 100 000 км за да знам откога сум почнал да си карам колата а и попринцип ... някои наиасно ли е как става.

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 16 Юли 2006, 22:14

С кой километраж си?
-механичен?
-електронен?
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

електронен

Мнение от 535 » 17 Юли 2006, 0:23

аз го имам от скоро не ми се смейте колко е изминатиа досега пробег е електроно изписан

един познат купи една йайа от русия и си промени цифрите на аудито с каквито си искаше ама го прати за италия

младши ентусиаст
Аватар

Re: Как се връща километража на BMW 5 та серия

Мнение от kam_tod » 17 Юли 2006, 9:32

535 написа:Искам да си върна километража на нула или на 100 000 км за да знам откога сум почнал да си карам колата а и попринцип ... някои наиасно ли е как става.

Абе ти май не искаш само заради това да си променяш километража :mhihi: , щото иначе може да си запишеш някъде от колко си започнал да го караш... зарди това "попринцип" ще да е... :mhihi:
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: Как се връща километража на BMW 5 та серия

Мнение от slavianko » 17 Юли 2006, 11:25

kam_tod написа:
535 написа:Искам да си върна километража на нула или на 100 000 км за да знам откога сум почнал да си карам колата а и попринцип ... някои наиасно ли е как става.

Абе ти май не искаш само заради това да си променяш километража :mhihi: , щото иначе може да си запишеш някъде от колко си започнал да го караш... зарди това "попринцип" ще да е... :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар

може ли

Мнение от 535 » 17 Юли 2006, 17:54

хора искам да го върна на 0 ла километра доста парички фърлих по него и нямам намерение да го продавам скоро просто ме валнува как става има ли място кадето да иа правиат тая услуга :)) и дали ще има желаещи ако аз си купя такова апаратче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Re: може ли

Мнение от Bavarishe » 18 Юли 2006, 2:18

535 написа:хора искам да го върна на 0 ла километра доста парички фърлих по него и нямам намерение да го продавам скоро просто ме валнува как става има ли място кадето да иа правиат тая услуга :)) и дали ще има желаещи ако аз си купя такова апаратче

желаещи ще са търговците от горубляне :mhihi:
Иди в някоя автокъща или автоборса и срещу скромните 50 лева ще те обслужат подобаващо ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

младши ентусиаст
Аватар

жалко

Мнение от 535 » 18 Юли 2006, 16:29

никои ли не я предлага тая услуга ... или нещо по конкретно зарезете търговците въпроса е принципен

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 20 Юли 2006, 9:37

В повечето държави (САЩ, Западна Европа) това, което искаш да направиш е незаконно. Съмнявам се, че ще можеш да намериш някой да рекламира такава услуга дори в България. Както казва Bavarishe, поразтичай се из автокъщите и поразпитай, макар че според мен ако не те препоръча вътрешен човек, няма да се навият, щото може и да си ченге, дето е решило да трупа точки :mhihi:
Отделно от това, дори да не го продаваш БМВ-то в момента, а след време, няма да е коректно към човека, на когото го продаваш, като си му занулил километража (защото това го правят в случаите след пълен ремонт на двигател, трансмисия и т.н., когато колата наистина е "върната" не само на километраж). Аз по-принцип не бих си купил такава кола.
Моят съвет е да си оставиш така километража (наистина не разбирам какъв е зора да го занулиш, за да си смяташ "твоите" километри), да си гледаш и поддържаш колата, защото возенето и вървежа, както и външния вид зависят от теб, а не от километража. А пък ако един ден решиш да я продаваш, с реалния километраж ще ти е по-лесно според мен ;)
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

младши ентусиаст
Аватар

няма да продавам

Мнение от 535 » 22 Юли 2006, 21:14

няма да я продавам скоро никой ли незнае каде я предлагат тази услуга :)))

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 23 Юли 2006, 20:12

За мен последното нещо което гледам в една кола е на колко километра е

Назад към E34