Колеги какво ще кажете за тази 540-ка?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: Колеги какво ще кажете за тази 540-ка?
omegaart написа:Alexch написа:Цената е нормална (комбитата вървят по-евтино), минАла е покрай всички екстри и километрите сигурно не са реални, но колата е свежа и заслужава да се види според мен.
Ето тук една още по-добра, която до БГ ще стъпи на същите пари: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =EstateCar
П.С. Наско, не си ли доволен от 523-ката, че се оглеждаш за друга?
Тая оферта от немско е в пъти по-добре от тая горе. Аз не бих му препоръчал да си я купува от тук и то от горубляне....
Смятам знаеш, че и в Германия живеят тарикати. Тука от Горубляне спор няма, че са най-големите.
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
u`F`o написа:omegaart написа:Alexch написа:Цената е нормална (комбитата вървят по-евтино), минАла е покрай всички екстри и километрите сигурно не са реални, но колата е свежа и заслужава да се види според мен.
Ето тук една още по-добра, която до БГ ще стъпи на същите пари: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =EstateCar
П.С. Наско, не си ли доволен от 523-ката, че се оглеждаш за друга?
Тая оферта от немско е в пъти по-добре от тая горе. Аз не бих му препоръчал да си я купува от тук и то от горубляне....
Смятам знаеш, че и в Германия живеят тарикати. Тука от Горубляне спор няма, че са най-големите.
и тва е така ама смятам че може да се намери в пъти по-добра кола на реални километри стига човек да търси като хората. Аз моята я взех от там и си я докарах и грам проблем до момента освен тукашни майстори ама тва е неспасяемо.
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Не държа да има много екстри,просто искам В8 мотор,който да е запазен.Със стандартните екстри за модела може,най-елементарните. 

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Само за информация:
Лятото с климатик под 18 не мога да сваля, обикновено разхода ми 20 на сто. Но това е с автомата, но не си мисли че с тези скорости ще е по-малко
Пиша ти го това, защото гледам, че караш дизел.
Успех с намирането на читава 540i !!!
Лятото с климатик под 18 не мога да сваля, обикновено разхода ми 20 на сто. Но това е с автомата, но не си мисли че с тези скорости ще е по-малко

- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
На пръв поглед си е лъскарка
постарали са се за снимките. Километрите със сигурност не са толкова. Най-вероятно ходовата част е дроб - поне е така при повечето италианки. Друго, със сигурност и двигателя е омазан отдолу (най-вероятно наличие на теч от гарнитурите на капаците на главите), огледай за наличието на корите отдолу. И от мен малко инфо за цени единия заден горен носач е 430лв. , предна средна щанга 460лв. Добра новина до някъде е че няма рейка и съпътстващите я проблеми. Двигателя е без ваноси M62B44 пак до някъде добра новина което ще рече че е излязла от завода 1997-а и то началото. Нямам наблюдения за ръчната скоростна кутия, съединител, маховик но май и на тях им е малък живота с този двигател. Задни накладки и за тях си е лакома. Ама си е друго да се крият едни почти 300 магарета под капака като вземеш да изпреварваш

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
xela написа:Само за информация:
Лятото с климатик под 18 не мога да сваля, обикновено разхода ми 20 на сто. Но това е с автомата, но не си мисли че с тези скорости ще е по-малко![]()
Вече не колега,сега карам 523и.

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
gentata написа:На пръв поглед си е лъскаркапостарали са се за снимките. Километрите със сигурност не са толкова. Най-вероятно ходовата част е дроб - поне е така при повечето италианки. Друго, със сигурност и двигателя е омазан отдолу (най-вероятно наличие на теч от гарнитурите на капаците на главите), огледай за наличието на корите отдолу. И от мен малко инфо за цени единия заден горен носач е 430лв. , предна средна щанга 460лв. Добра новина до някъде е че няма рейка и съпътстващите я проблеми. Двигателя е без ваноси M62B44 пак до някъде добра новина което ще рече че е излязла от завода 1997-а и то началото. Нямам наблюдения за ръчната скоростна кутия, съединител, маховик но май и на тях им е малък живота с този двигател. Задни накладки и за тях си е лакома. Ама си е друго да се крият едни почти 300 магарета под капака като вземеш да изпреварваш
![]()
Мерси колега.Знам за цените на носачите,все пак карам Е39.

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Ами като цени в реалоем излизат горе-долу същите както на моята. 

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
А сега можеш да си ги провериш по номерата и в Дару, колко са ти цените, дали са така близки 

- omegaart
- ентусиаст
-
boris_k написа:А сега можеш да си ги провериш по номерата и в Дару, колко са ти цените, дали са така близки
И да си приготви кинти за - > http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... _tie_rods/
номер 9 , по българските пътища тва си се преебава. Ново струва 350 кинта ( lemfiorder ) и други кинти щото като я купи ще има да пооправя разни работи , много малко вероятно е да попадне на кола която да няма почти никви проблеми.
- gentata
- старши ентусиаст
-
Има го и момента че за някои от частите няма алтернатива освен оригиналните и съответно цената им е "събаряща" само заради факта че носят щампата BMW approved, поне са по-евтини от на М5
ако може това да е до някъде успокоение
Но пък не ги сменяш всеки ден да речем. Разбира се има и втора употреба но аз лично части по окачването или спирачките втора употреба не бих си взел.

- gentata
- старши ентусиаст
-
За 6-7000 пари нов вносomegaart написа:....... и други кинти щото като я купи ще има да пооправя разни работи , много малко вероятно е да попадне на кола която да няма почти никви проблеми.

- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
Само искам да попитам хората дето препоръчват диагностика в дару кар, колко от тях наистина са правили? тия там като отидеш и им кажеш какъв е проблема и пак (понякога) с мъка го оправят. водил съм кола за диагностика при покупка, дето след това си я платих втори път и то доста от проблемите бяха очевидни за опитен човек. пък за по-екзотични двигатели въобще не ми се мисли. и то ако някой си е поиграл преди това с компютъра на колата.
само каране, човек закачен с лаптоп в движение и много гледане и слушане.
- omegaart
- ентусиаст
-
gentata написа:За 6-7000 пари нов вносomegaart написа:....... и други кинти щото като я купи ще има да пооправя разни работи , много малко вероятно е да попадне на кола която да няма почти никви проблеми.
Много прав

п.с. моята я взех за 6к и съм доволен на 270 000 беше сега е на 310 000 ( за 1 година ).
Само искам да попитам хората дето препоръчват диагностика в дару кар, колко от тях наистина са правили? тия там като отидеш и им кажеш какъв е проблема и пак (понякога) с мъка го оправят. водил съм кола за диагностика при покупка, дето след това си я платих втори път и то доста от проблемите бяха очевидни за опитен човек. пък за по-екзотични двигатели въобще не ми се мисли. и то ако някой си е поиграл преди това с компютъра на колата.
Аз съм ходил там и съм доволен , всичко си ми погледнаха и ми казаха кво що и как. На 2 пъти съм ходил като ми трябва нещо по специфично да се види и каже. Иначе съм си взел бмв скенер + инпа + DIS + SSS и смятам че няма кво да ми убегне . Да не говорим че с бмв скенера и 10 годишно дете може да работи и си казва много неща.
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3