проблем с Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- brigadira
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320д 2004 150коня
проблем с Е39
здравеите колеги от седмица имам проблем с колата ми тя е Е39 520и 97 година свети ми ланпата на блокажа постоянно и колата не варви в смисал оборотите се вдигат до 3 хиляди и то пак с маки а нагоре става почти невазможно да се вдигнат това е от седмица постоянно свети а преди това от около 10 дена отвреме навреме светваше и изгасваше а варвенето пак така ту се оправяше ту не а сега вече тач седмица е постоянно това ако някои може да помогне с каквото и да е ште сам му мн благодарен 

- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Re: проблем с Е39
Колега, 13 човека са прегледали темата ти и нито един не е написал мнение. Защо ли? Не се научихте да пишете малко по-грамотно. Не се научихте да използвате препинателни знаци...
По темата - направи си една диагностика на колата. Тя сама ще ти каже какво не е наред. Не се стискайте за 20 лева.

По темата - направи си една диагностика на колата. Тя сама ще ти каже какво не е наред. Не се стискайте за 20 лева.
Не искам много, искам всичко!
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
Тук и аз съм на същото мнение,отиди да ти направят диагностика и ще стане ясно от какво ти боледува колицата...,успех 

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
с еднакъв размер гуми ли си... от това може да е!
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
първото нещо наистина ако са ти различен размер гумите да си ги смениш , ако ли не отиваш на диагностика и ти казват от къде идва грешката 

Аз имах същия проблем и се оказа че е както казват по горе от различния размер на гумите.
6 мнения
• Страница 1 от 1