покупка е34
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
та сега спокойно мога да обясня видяното от мен днес . салона на колата е кожен -доста запазен , без износване по корите , дръжките , волана -средна работа - педалите горе долу . мотора пали от раз -колата стубена - няма проблеми. карахме я върви-приказка . нахакахме я наро4но в дупки - няма да тропне няма да лопне - ходовата 4аст прили4но стегната . общо взето съм доволен от видяното, помолих 4овека да изфорсира колата намясто- през ауспуха нищо не изпу6и, което смятам е добър знак, . Отвън съвсем добре изглежда6е няма6е следи от пребоябисване . само се притеснявам като я закарам на бо6 сервиза да не ме изненадат с нещо 4е бая съм се надъхал за тая кола .
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Честито със здраве да си я караш и много безавариини километри даваи снимки..
Аз да питам за газта на М50 не ли е малко рисковано, то че е рисковано рисковано е, ама при кви условия могат да се спукат колекторие? да се надявам 4е ме разбрахте

Аз да питам за газта на М50 не ли е малко рисковано, то че е рисковано рисковано е, ама при кви условия могат да се спукат колекторие? да се надявам 4е ме разбрахте

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
в задната лява греда го търси-повечето случаи е откачен плюсожия кабел.ако всичко е наред много ще си доволен от осилователчето 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Честито, със здраве да си я трошиш. А за разхода, може да стигне до 15-16 градско, зависи на какви разстояния я караш. Но като се сетя, че от Смирненски до Гладно поле навремето москвето едвам загряваше
може и да не паднеш под 14.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
JANI написа:колеги моля някой да ме насо4и към добър газаджия който може да ми направи обикновенна газ на колата . аз съм от пловдивче с тия цени на бензина нема да стане работата
мусю бриколаж отсреща се влиза точно на светофара. пътя се разделя на 2 от ляво са балатуми а отдясно е твоя човек

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2