Грешка (некоректно налягане в рейла)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- gazibarev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: щраус
Грешка (некоректно налягане в рейла)
Имам следния проблем.. Когато съм на трета около 2000 оборота и скоча на газта колата литва но около 3000 оборота ми изкача DDE и влиза в авариен режим. Гася, паля и колата се оправя... Когато я закачихме показа грешка (fuel rail pressure plausibility).
Свалихме датчика на рейла и този на помпата окъпахме ги със спрей и нещата се пооправиха.Възможно ли е да е от горивото защото ми се струва че го прави с това на лукойла с добавката. Някакви идеи от какво може да е?
Свалихме датчика на рейла и този на помпата окъпахме ги със спрей и нещата се пооправиха.Възможно ли е да е от горивото защото ми се струва че го прави с това на лукойла с добавката. Някакви идеи от какво може да е?
- gazibarev
- кандидат ентусиаст
-
Re: Грешка (некоректно налягане в рейла)
някакви идеи? 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Има регулатор на налягането на рейла, започни от там. Тия проблеми с налягането са много коварни, защото системата е сложна и може да са много причини. За сметка на това, ако трябва да сменяш нещо, всички части са скъпи 

Never mistake motion for action...
- gazibarev
- кандидат ентусиаст
-
Малко скъпо ще ми излезе да играя на проба -грешка с нов клапан а няма от кого да взема... Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем до сега?
АЗ ИМАХ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ
1 ИЗЧИСТИХ EGR И ПОСЛЕ ГО ЗАТАПИХ С BOSCH KTS ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ
2 МАФ СЕНЗОРА ИЛИ ДЕБИТОМЕРА ДА ЛИ РАБОТИ КОРЕКНО
3 И КАТО СПОДЕЛИХ КОД-ГРЕШКИТЕ С КОЛЕГИТЕ ОТ UK МЕ ПОСАВЕТВАХА ДА ЗАМЕРЯ НАЛЯГАНЕТО НА ПОМПАТА НА НИСКО НАЛЯГАНЕ КОЯТО СЕ НАМИРА ПОД ШОФ.СЕДАЛКА ..... И СВАЛЯНЕ И ЕДНА ВЕЧЕР В ХИДРАВЛИЧНО МАСЛО
1 ИЗЧИСТИХ EGR И ПОСЛЕ ГО ЗАТАПИХ С BOSCH KTS ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ
2 МАФ СЕНЗОРА ИЛИ ДЕБИТОМЕРА ДА ЛИ РАБОТИ КОРЕКНО
3 И КАТО СПОДЕЛИХ КОД-ГРЕШКИТЕ С КОЛЕГИТЕ ОТ UK МЕ ПОСАВЕТВАХА ДА ЗАМЕРЯ НАЛЯГАНЕТО НА ПОМПАТА НА НИСКО НАЛЯГАНЕ КОЯТО СЕ НАМИРА ПОД ШОФ.СЕДАЛКА ..... И СВАЛЯНЕ И ЕДНА ВЕЧЕР В ХИДРАВЛИЧНО МАСЛО
- gazibarev
- кандидат ентусиаст
-
ами дава около 3.4 бара на 2800 оборота.. това е при последната грешка... със затапен егеер съм и чистто нов дебитомер... смених и филтъра за картерни газове карам 2ри резервоар с добавка за дюзи и сега не ми прави бели
6 мнения
• Страница 1 от 1