MOPART BMW SERVICE -0893565812
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
Re: АВТОСЕРВИЗ, СПЕЦИАЛНО ЗА МАРКАТА BMW- 0893-565 812
Драгослав написа:Докато бях в сервиза на Ники си помислих ,че той е създателя на БМВ![]()
.Наистина разбира много и е изклщчително точен.Колата ми ще се подържа само при него.

- bravo83
- Потребител
-
- Кара: 320td
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Compact 320td 150ps
И аз се присъединявам, наистина си заслужава позитивните коментари! Ники е човека, много е точен и си разбира от работата. Смятам и аз само при него да водя мойта барака 

bravo83 написа:И аз се присъединявам, наистина си заслужава позитивните коментари! Ники е човека, много е точен и си разбира от работата. Смятам и аз само при него да водя мойта барака

Помогна ми да си избера колата и после оправи някои дреболии по вече новата ми кола
Благодарско отново 

kstavrov написа:Помогна ми да си избера колата и после оправи някои дреболии по вече новата ми колаБлагодарско отново

- Асен Юруков
- Потребител
-
- Кара: Bmw e46 м3
- Мечтае да кара: BMW е92 м3
колега за мойто бмв е46 купе 2000 година искам да си слова задна м3 брониа със 4 аспуха да е ако ти донеса бмвто ще можеш ли да го направиш така като на м3 отзад да е да намериш броня и такава генерация и ще ти я оставя колата няколко дни да я правиш и като е готова ще дойда да я взема и ще ти платя всичко колко струва ок ? Мисълта ми е да ми кажеш дали можеш да го направиш това.
Много е важно, по колата ти да работи, някой истински фен!

clikk написа:Много е важно, по колата ти да работи, някой истински фен!
![]()
![]()

Мда, предписаната добавка за чистене на дюзи на е39(комън рейл) без каквито и да било оплаквания от тях, освен от нафтата у нас, доведе до интересен резултат: Преди добавката, когато сритвах кикдауна, отзад излиташе черен облак (правил съм диагностики само в Дару 2 пъти на тази тема и единствения отговор беше, че се дължи на нафтата) Потвърдих го, преди 3 месеца с немската не пуши въобще.
Та, след добавката, няма черен облак при кикдаун!

Та, след добавката, няма черен облак при кикдаун!

clikk написа:Мда, предписаната добавка за чистене на дюзи на е39(комън рейл) без каквито и да било оплаквания от тях, освен от нафтата у нас, доведе до интересен резултат: Преди добавката, когато сритвах кикдауна, отзад излиташе черен облак (правил съм диагностики само в Дару 2 пъти на тази тема и единствения отговор беше, че се дължи на нафтата) Потвърдих го, преди 3 месеца с немската не пуши въобще.
Та, след добавката, няма черен облак при кикдаун!![]()
![]()
![]()
Радвам се,че има ефект

- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
sachs написа:clikk написа:Мда, предписаната добавка за чистене на дюзи на е39(комън рейл) без каквито и да било оплаквания от тях, освен от нафтата у нас, доведе до интересен резултат: Преди добавката, когато сритвах кикдауна, отзад излиташе черен облак (правил съм диагностики само в Дару 2 пъти на тази тема и единствения отговор беше, че се дължи на нафтата) Потвърдих го, преди 3 месеца с немската не пуши въобще.
Та, след добавката, няма черен облак при кикдаун!![]()
![]()
![]()
Радвам се,че има ефект![]()
Айде сега и едно 525 dA да се почуства по-добре от въпросната добавка!") Жокер?:)
Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги